Η Κρυσταλλοπηγή νικήτρια του τουρνουά ποδοσφαίρου της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων

Η Κρυσταλλοπηγή νικήτρια του τουρνουά ποδοσφαίρου της Ένωσης Αστυνομικών ΥπαλλήλωνΤην 26 Ιουνίου 2016, πραγματοποιήθηκαν οι Τελικοί αγώνες
του 9ου Τουρνουά Ποδοσφαίρου μεταξύ Αστυνομικών Υπηρεσιών της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, το οποίο διοργάνωσε η Ένωσή μας και έχει καθιερωθεί πλέον ως θεσμός.
Για το έτος 2016, Πρωταθλήτρια αναδείχθηκε, η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ, δεύτερη η ομάδα του ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΕΤΟΥ, τρίτη η ομάδα του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, τέταρτη η ομάδα του Α.Τ. ΝΙΚΗΣ, πέμπτη η ομάδα του Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε., έκτη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ και έβδομη η ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ.
Το Δ.Σ. της Ένωσής μας συγχαίρει τις νικήτριες ομάδες για την επιτυχία τους, αλλά και όλους τους συναδέλφους που μετείχαν στο ανωτέρω Τουρνουά, για την συμμετοχή τους σ΄ αυτό, αναδεικνύοντας έτσι την συναδελφικότητα, την αγαστή συνεργασία και το αθλητικό πνεύμα μεταξύ των μελών μας.
Η εκδήλωση της τελετής λήξης του Τουρνουά ξεκίνησε μετά το τέλος του μεγάλου τελικού, με τις απονομές και τις βραβεύσεις των ομάδων.
Στην ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ το αναμνηστικό απένειμε ο Πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Φλώρινας, κ. ΜΟΥΡΑΤΙΔΗΣ Νικόλαος, στην ομάδα του Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ το αναμνηστικό απένειμε ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης κ. ΣΤΕΡΓΙΟΥ Γεώργιος, στην ομάδα του Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε. το αναμνηστικό απένειμε ο Πρόεδρος του Συνδέσμου Διαιτητών Φλώρινας κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμάς.
Η απονομή βραβείου στο Α.Τ. ΝΙΚΗΣ, 4η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Αντιπρόεδρος της Ε.Π.Σ. Φλώρινας κ. ΔΟΥΜΤΣΗ Κωνσταντίνο.
Η απονομή βραβείου στο Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ, 3η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Αναπλ. Δ/τη της 3ηςΜΣΕΠ κ. ΒΑΣΙΛΕΙΑΔΗ Στέφανο.
Η απονομή τιμητικών μεταλλίων  στους ποδοσφαιριστές του ΚΛΙΜΑΚΙΟΥ ΑΕΤΟΥ, 2η ομάδα του Τουρνουά, πραγματοποιήθηκε από τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας κ. ΑΛΕΞΙΑΔΗ Νικόλαο και η απονομή αναμνηστικού από τον Αντιδήμαρχο Φλώρινας κ. ΑΡΙΣΤΕΙΔΟΥ Άρη.
Έπειτα βραβεύτηκε ο πρώτος σκόρερ του Τουρνουά. Στο 9ο Τουρνουά πρώτος σκόρερ με 9 γκολ αναδείχθηκε ο ΠΑΡΑΣΚΕΥΟΠΟΥΛΟΣ Λάζαρος της ομάδας του Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ. Την απονομή πραγματοποίησε ο Διοικητής της Πυροσβεστικής Υπηρεσίας Φλώρινας κ. ΜΙΑΟΥΛΗΣ Ιωάννης.
Τα τιμητικά μετάλλια στους ποδοσφαιριστές της Πρωταθλήτριας ομάδας, του Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ, απένειμε ο Αστυνομικός Υποδιευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας κ. ΠΑΛΙΟΓΙΑΝΝΗΣ Δημήτριος και τέλος, η κορυφαία στιγμή του Τουρνουά, η  απονομή του κυπέλου στους Πρωταθλητές, έγινε από τον Διευθυντή της Διεύθυνσης Αστυνομίας Φλώρινας, Αστυνομικό Διευθυντή κ. ΧΗΡΑ Δημήτριο.
Η Ένωσή μας ευχαριστεί θερμά τον Σύνδεσμο Διαιτητών Φλώρινας και ιδιαιτέρως τον Πρόεδρό του κ. ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥ Θωμά, για την προσφορά του στο Τουρνουά διαθέτοντας διαιτητές στους αγώνες και ιδιαιτέρως τον κ. ΚΑΤΗ Αθανάσιο, ο οποίος διαιτήτευσε στους περισσότερους αγώνες του Τουρνουά.
Επίσης, ευχαριστούμε τους ιδιοκτήτες και το προσωπικό του συγκροτήματος BALLΑ  D’ ORO για τις υπηρεσίες που παρείχαν καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά, για την άψογη εξυπηρέτησή τους και για την προσφορά όλων των κυπέλων και των αναμνηστικών μεταλλίων που απονεμήθηκαν στις ομάδες.
Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ιδιαιτέρως τον κ. ΜΠΙΜΠΑΣΗ Μιχαήλ που πρόσφερε καθ΄ όλη τη διάρκεια του Τουρνουά ιατροφαρμακευτική περίθαλψη στους ποδοσφαιριστές.
Τέλος, θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε όλους τους εκπροσώπους του τοπικού και ηλεκτρονικού Τύπου που κάλυψαν δημοσιογραφικά  την όλη διοργάνωση και ιδιαιτέρως τον κ. ΦΙΛΟ Νικόλαο ο οποίος έχει καλύψει φωτογραφικά και ειδησεογραφικά όλα τα Τουρνουά, καθώς και την οικογένεια ΚΑΡΑΜΗΤΣΟΥ Παναγιώτη για την κάλυψη του Τουρνουά μέσω διαδικτύου.-

 ΤΟ Δ.Σ.

-ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ – Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ: 2-6
4΄     ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ): 0-1
23΄   ΓΚΙΟΡΤΖΙΝΗΣ ΙΩΑΝΝΗΣ (ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ): 1-1
24΄   ΣΟΛΑΚΗΣ ΛΑΖΑΡΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ): 1-2
28΄   ΠΑΠΑΓΕΩΡΓΙΟΥ ΜΙΛΤΙΑΔΗΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ): 1-3
31΄   ΒΡΥΖΑΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ): 1-4
37΄   ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ): 1-5
50΄   ΚΟΚΟΒΙΔΗΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ): 1-6
59΄   ΤΡΥΦΩΝΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ (ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ): 2-6
Τ.Α.ΦΛΩΡΙΝΑΣ – Α.Τ. ΝΙΚΗΣ (ΜΙΚΡΟΣ ΤΕΛΙΚΟΣ): 6-1
17΄   ΝΟΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 1-0
18΄   ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 2-0
26΄   ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 3-0
33΄   ΧΡΙΣΤΑΚΗΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 4-0
46΄   ΝΟΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 5-0
50΄   ΠΕΪΚΟΣ ΑΝΤΩΝΙΟΣ (Α.Τ. ΝΙΚΗΣ): 5-1
59΄   ΝΟΤΙΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ (Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ): 6-1
Τελική κατάταξη
  1. Τ.Σ.Φ. ΚΡΥΣΤΑΛΛΟΠΗΓΗΣ
  2. ΚΛΙΜΑΚΙΟ ΑΕΤΟΥ
  3. Τ.Α. ΦΛΩΡΙΝΑΣ
  4. Α.Τ. ΝΙΚΗΣ
  5. Τ.Τ./Α.Τ. ΦΛΩΡΙΝΑΣ/Ο.Π.Κ.Ε.
  6. Τ.Σ.Φ. ΠΡΕΣΠΩΝ/Α.Τ. ΑΓΙΟΥ ΓΕΡΜΑΝΟΥ
  7. Τ.Σ.Φ. ΚΑΤΩ ΚΛΕΙΝΩΝ
neaflorina.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς