Κίρκος, Καρυπίδης και Γιαννακίδης “έστησαν” τους δημοσιογράφους, ενώ τους είχαν καλέσει σε έκτακτη συνέντευξη τύπου, στο νοσοκομείο Κοζάνης, στις 22:30

Αποχώρησαν σε ένδειξη διαμαρτυρίας από την προγραμματισμένη
και εις διπλούν μεταφερθείσα αποψινή συνέντευξη Τύπου του Διοικητή της 3ης Υγειονομικής Περιφέρειας Γιώργου Κίρκου τα τοπικά Μ.Μ.Ε.
Συγκεκριμένα και σύμφωνα με σχετική πρόσκληση οι δημοσιογράφοι κλήθηκαν την πρώτη φορά για έκτακτη Συνέντευξη Τύπου, με θέμα τις τελευταίες εξελίξεις στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο, σήμερα Παρασκευή 1 Ιουλίου, στις 21:45, στο Νοσοκομείο της Κοζάνης, ενώ λίγο μετά η ώρα άλλαξε και η συνέντευξη μεταφέρθηκε για τις 22:30.
Οι εκπρόσωποι των τοπικών Μ.Μ.Ε. και φυσικά και το kozan.gr βρέθηκαν στο Νοσοκομείο όπου έως τις 23:00 δεν εμφανίσθηκε κανείς από τους εμπλεκόμενους φορείς με αποτέλεσμα να αποχωρήσουν.
Στη συνέντευξη αναμενόταν να είναι παρόντες ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας Θεόδωρος Καρυπίδης, ο Δήμαρχος Κοζάνης Λευτέρης Ιωαννίδης και ο Αντιπεριφερειάρχης Υγείας Σταύρος Γιαννακίδης, όμως σύμφωνα με την τελευταία –ανεπίσημη- ενημέρωση η πρωθύστερη επίσκεψή τους στο Μποδοσάκειο Νοσοκομείο ήταν και αυτή που δεν επέτρεψε την εμφάνισή τους στην προγραμματισμένη συνέντευξη Τύπου.

 kozan.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)