Πολλά μπράβο! Ένα ελληνικό ξενοδοχείο στα 15 πιο παράξενα του κόσμου! Θαυμάστε σε μοναδικές φωτογραφίες…

Πολλά μπράβο! Ένα ελληνικό ξενοδοχείο στα 15 πιο παράξενα του κόσμου! Θαυμάστε το στις φωτογραφίες του athensmagazine.grΜια λίστα με τα 15 πιο παράξενα ξενοδοχεία στον κόσμο
δημοσίευσε η βρετανική εφημερίδα Daily Star. Ανάμεσά τους φιγουράρει κι ένα ελληνικό που μαγεύει για την θέα του!

Αν ψάχνετε κάτι διαφορετικό για τις φετινές καλοκαιρινές σας διακοπές τότε σίγουρα η παρακάτω λίστα θα σας φανεί ιδιαιτέρως χρήσιμη!
Δείτε τη λίστα:
1. Κakslauttanen Hotel, Φινλανδία
IGLOO HOTEL
Τι θα λέγατε για ένα ξενοδοχείο -ιγκλού στο μαγικό Βόρειο Σέλας, κάτω από τα αστέρια; Το ξενοδοχείο λειτουργεί κατά τη διάρκεια της σεζόν κατά την οποία είναι ορατό το Βόρειο Σέλας, από την τρίτη εβδομάδα του Αυγούστου έως τα τέλη Απριλίου.

2. Katikies Hotel, Σαντορίνη
CAVE HOTEL GREECE
300 Πόδια επάνω από την επιφάνεια του νερού, το Katikies διαθέτει πισίνες υπερχείλισης που εξασφαλίζουν θέα στο Αιγαίο, που κόβει την ανάσα!

3. The Starlight  Room, Ιταλία
MOUNTAIN CABIN
Κοντά στην Cortina της Ιταλίας, 6.742 πόδια επάνω από την Οροσειρά των Δολομιτών, θα νιώσετε ότι βρίσκεστε σε άλλο πλανήτη!

4. Poseidon Undersea Resort, Φίτζι
POSEIDON UNDERSEA RESORT
Βρίσκεται στο βυθό της θάλασσας και έχει πλάτος σχεδόν 1 μίλι, προσφέροντας τη δυνατότητα να κοιμηθείτε με θέα τα… ψάρια.

5. Amangiri Resort, Γιούτα, ΗΠΑ
UTAH HOTEL
Ένα με τη φύση είναι αυτό το απομονωμένο θέρετρο, το οποίο έχει κατασκευαστεί από φυσικά υλικά , σε γήινες αποχρώσεις.

6. Jumbo Stay Hotel, Σουηδία
PLANE HOTEL

Το ξενοδοχείο-αεροπλάνο μπορεί να μην είναι και το πιο γαλήνιο μέρος, ωστόσο, προσφέρει ασύγκριτη πολυτέλεια. Βρίσκεται λίγο έξω από το αεροδρόμιο Arlanda της Στοκχόλμης, στη Σουηδία.

7. Giraffe Manor, Κένυα
GIRAFFE MANOR
Σε αυτό το ξενοδοχείο κάποια ζώα της ζούγκλας κόβουν βόλτες και περιμένουν να τα ταϊσετε. Το Giraffe Manor είναι ένα μικρό ξενοδοχείο στο Ναϊρόμπι, όπου οι επισκέπτες μοιράζονται την περιοχή με ένα κοπάδι από καμηλοπάρδαλεις Rothschild, που βρίσκονται υπό εξαφάνιση.

8. The Attrap’ Reves Hotel, Γαλλία
BUBBLE HOTEL

Μια εμπεριία διαμονής μέσα σε μια γυάλα θα έχετε όσοι αποφασίσετε να μείνετε σε αυτό το κατάλυμα. Πλαστικές σφαίρες, κρυμμένες στην καρδιά του δάσους, 10 μίλια βόρεια της Μασσαλίας, προσφέρουν υπηρεσίες φιλοξενίας glamping επόμενης γενιάς, από το 2010.
9. Banyan Tree Al Wadi, ΗΑΕ

BANYAN TREE AL WADI
Στην καρδιά μιας απόκοσμης ερήμου και με θέα στα βουνά Al Hajjar το Banyan Tree Al Wadi διαθέτει ομορφιά που κόβει την ανάσα.

10. Natura Vive  Skylodge, Περού
SKYLODGE
Στο Natura Vive Skylodge στην Sacred Valley του Περού, που κρέμεται παράλληλα με έναν βράχο 400 πόδια επάνω από την κοιλάδα θα νιώσετε ότι πετάτε στα σύννεφα. Ενδείκνυται μόνο για τολμηρούς επισκέπτες.

11. Golden Lotus, Βιετναμ

The Golden Lotus Cruise
Η Golden Lotus Cruise προσφέρει χαλαρωτικές κρουαζιέρες στον κόλπο Χαλόνγκ, με ένα παραδοσιακό σκάφος που κατασκεύασαν ντόπιοι τεχνίτες.

12. Miras Hotel, Τουρκία
MIRAS HOTEL

Κοντά στο αστικό κέντρο της Göreme προσφέρει πολυτελή διαμονή. Λαξευμένο σε βράχους δείχνει εντυπωσιακό τόσο απ’έξω όσο κι από μέσα.

13. Cabanes Als Arbres, Ισπανία

CABANES ALS ARBRES
Αυτό το δεντρόσπιτο είναι ιδανικό να φιλοξενήσει λάτρεις της φύσης. Μέσα σε ένα κατάφυτο δάσος θα έχετε την ευκαιρία να χαλαρώσετε και να μείνετε μακρυά από την ένταση της πόλης.

14. One & Only Reethu Rah, Μαλδίβες
MALDIVES
Χαλαρώστε σε μια από τις 130 ιδιωτικές βίλες,που είναι εξοπλισμένες με ιδιωτική πισίνα που προσφέρει θέα σε καταπράσινα νερά. Το resort περιλαμβάνει επίσης πολυτελή εστιατόρια και μια εντυπωσιακή πισίνα υπερχείλισης.
15. Ice Hotel, Σουηδία
SWEDEN ICE HOTEL
Αυτό το ξενοδοχείο είναι φτιαγμένο από πάγο. Βρίσκεται στο Jukkasjärvi, 200 χλμ. βόρεια του Αρκτικού Κύκλου, και διαθέτει εμπνευσμένες Art Suites, είναι ιδανικό για να απολαύσετε μια σειρά από χειμερινές δραστηριότητες και να δοκιμάσετε τη Σουηδική Κουζίνα.
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς