Απίστευτη αποκάλυψη για τον συζυγοκτόνο Λέσι: "Από τη μέρα που μπήκε φυλακή τα παιδιά του δεν..."

Στην αίθουσα των δικαστηρίων φτάνει πλέον η υπόθεση της
στυγερής  δολοφονίας της Λέλας Μαυρομάτη και της απαγωγής του πεντάχρονου παιδιού της από τον ίδιο του τον πατέρα. Πριν από λίγες ημέρες βγήκε το βούλευμα, κατά το οποίο ο πρώην σύζυγος του θύματος παραπέμπεται να δικαστεί με τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως και της έκθεσης του ανηλίκου σε κίνδυνο. Σύντομα θα αναβιώσει κατά τη διάρκεια της ακροαματικής διαδικασίας ένα από τα πιο ειδεχθή εγκλήματα των ελληνικών αστυνομικών χρονικών. Ο συζυγοκτόνος που δεν δίστασε με ένα μαχαίρι να δολοφονήσει τη μητέρα των δύο του παιδιών, πέντε και επτά χρόνων αντίστοιχα, μπροστά στα ίδια τους τα μάτια. Σύμφωνα με τους γονείς του θύματος, ο συζυγοκτόνος από την ημέρα που οδηγήθηκε στις φυλακές, όχι μόνο δε ζήτησε να έρθει σε επαφή με τα παιδιά του, αλλά δεν μίλησε ούτε μαζί τους προκειμένου να ζητήσει μία συγγνώμη. 

Το φονικό που στις 7 Ιανουαρίου του 2016 συντάραξε το πανελλήνιο και η οικογένεια της άτυχης Λέλας Μαυρομάτη, ακόμα προσπαθεί να επουλώσει τις πληγές της. Όλο το βάρος έχει δοθεί στα δύο ανήλικα παιδιά. Ο μικρός Φοίβος που είχε απαχθεί μετά τη δολοφονία της μητέρας του από τον πατέρα του Τζέιμς Κλοντ Λέσι, έχει στο πλευρό του κοινωνικούς λειτουργούς αλλά και άτομα από το "Χαμόγελο του Παιδιού" τα οποία προσπαθούν να τον βοηθήσουν να ξεχάσει τον πρωτόγνωρο εφιάλτη που έζησε στα πιο ευαίσθητα του χρόνια.

«Βγήκε το βούλευμα, με το οποίο θα οδηγηθεί στη δίκη ο δολοφόνος του παιδιού μου. Είμαστε εν αναμονή της ακροαματικής διαδικασίας», λέει στο protothema.gr ο παππούς των παιδιών και πατέρας της δολοφονημένης 41χρονης, Χαράλαμπος Μαυρομάτης και συνεχίζοντας προσθέτει:

«Από την ημέρα που οδηγήθηκε στη φυλακή δεν προσπάθησε να έρθει ούτε μια φορά σε επαφή με τα παιδιά του προκειμένου να δει εάν είναι καλά και πώς περνούν». Μετά τις εφιαλτικές στιγμές που βίωσαν τα δυο ανήλικα παιδιά, την επιμέλεια τους ανέλαβαν ο παππούς και η γιαγιά τους. Μένουν στο διαμέρισμα του ισογείου, κάτω από το σπίτι που έγινε το έγκλημα και καθημερινά αναπολούν τις όμορφες στιγμές με την μητέρα τους. «Ζητάνε συνεχώς τη Λέλα, όσο όμως περνάει ο καιρός φαίνονται να είναι σε καλύτερη ψυχολογική κατάσταση. Το διαμέρισμα του πρώτου ορόφου όπου έμεναν με τη μητέρα τους έχει σφραγιστεί. Θα ανέβουν εκεί σε εξαιρετικές περιπτώσεις. Μόνο για να πάρουν κάποιο ρούχο που έχουμε ξεχάσει στις ντουλάπες τους. Παρακολουθούνται από μία κοινωνική λειτουργό η οποία τα επισκέπτεται συχνά, αλλά και από ειδικούς επιστήμονες από το Χαμόγελο του Παιδιού».

 Σχεδόν οκτώ μήνες έχουν περάσει από την ημέρα που ο 34χρονος Αλβανός επισκέφτηκε την πρώην σύζυγο του στο σπίτι της στην Ορμύλια της Χαλκιδης. Το πρώην ζευγάρι λογόφερε με αποτέλεσμα ο αλλοδαπός να αρπάξει ένα μαχαίρι και να σφάξει τη Λέλα Μαυρομάτη μπροστά στα μάτια των παιδιών τους και στην συνέχεια να πάρει το μικρότερο γιο τους και να εξαφανιστεί. Τελικά μετά από 17 ημέρες αναζητήσεων, εντοπίστηκαν τα ίχνη του Τζέισον Κλοντ Λέσι ο οποίος συνελήφθη, ενώ ο μικρός Φοίβος οδηγήθηκε στην ασφάλεια του παππού και της γιαγιάς του.

stroumfaki.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)