ΗΡΩ ΗΛΙΟΠΟΥΛΟΥ - Δεν "ΝΙΚΗΣΕ" την κουμπάρα του Μουζουράκη

Αριστουργηματική εμφάνιση έκανε η Ηρώ Ηλιοπούλου,η
νεαρή τραγουδίστρια που εμφανίσθηκε στα προκριματικά του The Voice 3 του Σκαι .

¨Το πιο λαμπερό πρόσωπο που πέρασε φέτος από τη σκηνή του παιχνιδιού" δήλωσε on Air ο Γιώργος Καπουτζίδης και η νεαρή καλλιτέχνιδα μάγεψε το κοινό που παρακολούθησε μια "μάχη" που κατά πολλούς είχε.. ¨αναμενόμενη νικήτρια ..
Σε μια καταπληκτική εμφάνιση η οποία θα μείνει στην ιστορία των τηλεπαιχνιδιών ανεύρευσης μουσικών ταλέντων η Ηρώ Ηλιοπούλου πάλεψε και κατόρθωσε να κάνει τη διαφορά, αποδεικνύοντας ότι όταν "το χεις" δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα.
"Amado mio "από την παίκτρια που κατά πολλούς είναι ήδη η νικήτρια του φετινού παιχνιδιού μιας που έκλεψε τις εντυπώσεις αλλά οι παραγωγοί του show προτίμησαν κάτι άλλο. Μια ακόμα αδικία κατά πολλούς κάτι που πρέπει να προβληματίσει τους υπευθύνους μιας που τα φαινόμενα πολλαπλασιάζονται και ίσως αυτό να τους στοιχίσει σε νούμερα τηλεθέασης.
Ο Κωστής Μαραβέγιας coach της δεν δίστασε να εκφράσει δημόσια το θαυμασμό του για την λαρισσαία ερμηνεύτρια που έχει στο ενεργητικό της πλήθος συνεργασιών και εμφανίσεων , προσωπικά της τραγούδια και ένα τιμητικό βραβείο από το εξωτερικό, εκπροσωπώντας την Ελλάδα στο παρελθόν σε μεγάλο διαβαλκανικό φεστιβάλ γείτονος χώρας όταν κατάφερε και σήκωσε  τη γαλανόλευκη ως εκπρόσωπος του Ελληνικού σωματείου φίλων της Eurovision INFE GREECE που την εμπιστεύτηκε και την πρότεινε.
Μια πανέμορφη κοπέλα, "κλασάτη" που δεν ποντάρει μόνον στην εξωτερική της εμφάνιση αλλά στο ευρύ φάσμα των δυνατοτήτων της ,που όσοι την ακολουθούν χρόνια, γνωρίζουν από πρώτο χέρι τις δυνατότητες της  και το έως που μπορεί  να φθάσει με τη φωνή της βαδίζοντας όμως σε "καθαρά μονοπάτια" και όχι με πλάγια μέσα. κάτι που σ ένα βαθμό είχε την ευκαιρία και το ευρύτερο κοινό να γνωρίσει μέσω του παιχνιδιού .
Όμως οι συντελεστές αποφάσισαν κάτι άλλο, στο παιχνίδι παρέμεινε  η Μαργκώ Ενεπικίδη που "εξέπληξε" τους coaches όταν δήλωσε προ ημερών ότι είναι κουμπάρα ενός εξ αυτών, και δεν τον ενημέρωσε για την έλευση της στα battles...
Χαρακτηριστική ήταν η επιδοκιμασία της Ηρώς Ηλιοπούλου από τους παραβρισκόμενους στο χώρο που γυρίζεται το show που την επευφημούσαν καθ όλη τη διάρκεια του τραγουδιού ,ενώ αξίζει να σημειώσουμε και το πλήθος από σχόλια που κατέκλυσαν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης για την "αδικία που" που έγινε κατά το τηλεοπτικό κοινό  στο πρόσωπο της  καθώς ήταν εμφανής η διαφορά της από τη συμπαίκτρια της και καθώς όλοι περίμεναν να της δοθεί η ευκαιρία σ ένα Ελληνικό τραγούδι καθώς οι δυνατότητες της είναι μοναδικές σε όλα τα είδη της μουσικής.
Η νεαρή τραγουδίστρια που προσκαλέστηκε "on Air" απο τον "προπονητή" της για κοινή τους συνύπαρξη στις ζωντανές νυχτερινές εμφανίσεις του-κάτι που έως τώρα δεν έχουμε δει να συμβαίνει συχνά με παίκτες που δεν "προχωρούν" στο παιχνίδι. δεν αμέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους της  για την στήριξη και να τους υποσχεθεί ότι από εβδομάδα "μπαίνει studio" για κάτι ...νέο που και αυτή τη φορά θα μας εκπλήξει.

 showtime-cy.blogspot.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)