Έκκληση για βοήθεια 40χρονου ανέργου (Βίντεο)

Έκκληση για βοήθεια 40χρονου ανέργου μέσω του zougla.gr Ρεπορτάζ: Σταυρούλα Πεταλιού
Κάμερα: Νίκος Χριστοφάκης

Η οικονομική κρίση γίνεται όλο και περισσότερο μια σφιχτή θηλιά η οποία μαστίζει την κοινωνία μας και οδηγεί τους πολίτες κοντά στον θάνατο. Αρκετοί είναι όσοι έχουν βάλει τέρμα στη ζωή τους καθώς δεν μπορούσαν να ανταπεξέλθουν ούτε στις βασικές τους ανάγκες προσπαθώντας να φύγουν με αξιοπρέπεια. Ένα παράδειγμα των δύσκολων συνθηκών που υπάρχουν στη χώρα είναι ο κ. Ανδριανός Μανώλης ο οποίος είναι άνεργος και παλεύει, χωρίς να έχει κανένα πλέον εισόδημα, να σταθεί στα πόδια του. Μη μπορώντας να ανταπεξέλθει στα πολλά του προβλήματα έχει δηλώσει πως είναι ένα βήμα πριν την αυτοκτονία.


Ο 40χρονος, κ. Μανώλης, ζει στον Πειραιά με τον σπιτονοικοκύρη του να τον απειλεί συνεχώς πως θα του κάνει έξωση αν συνεχίσει να του χρωστάει και άλλα ενοίκια.

Ζει σ΄ένα μικρό διαμέρισμα χωρίς φως και ψάχνει απελπισμένα για δουλειά χωρίς, όμως, κανένα αποτέλεσμα.

Πριν από περίπου πέντε μήνες έχασε την μητέρα του που ήταν το μόνο στήριγμα της ζωής του και παλεύει για την επιβίωσή του μόνος με συγγενείς και φίλους να του έχουν γυρίσει την πλάτη.

Έχει μέρες να φάει και όπως τονίζει στο zougla.gr ζει μεγάλα χρονικά διαστήματα καταναλώνοντας νερό με ζάχαρη ή ότι άλλο του προσφέρουν οι γείτονες.


zougla.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη