ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Αδέσποτο επιτέθηκε σε δύο γυναίκες στη Βόρεια Παραλία – Παραλίγο να πέσουν στη λίμνη

Αναγνώστρια του ΦΟΥΙΤ μας περιγράφει τον τρόμο που βίωσε μαζί με τη φίλη της από την επίθεση αδέσποτου πριν λίγο στη Βόρεια Παραλία
“Σήμερα το απόγευμα γύρω στις 19:00 μ.μ, πηγαίνοντας με μια φίλη μου τον κλασικό μας περίπατο στη βόρεια παραλία της Καστοριάς έξω ακριβώς από την πίτσα “Ζορμπάς” , μας επιτέθηκε ένας σκύλος πορτοκαλοκαφέ χρώματος. Μας γάβγιζε πολύ δυνατά και τα δόντια του είχαν φτάσει σχεδόν πάνω μας, ενώ εμείς είχαμε φτάσει στα όρια της λίμνης! Βρέθηκαν κάποιοι κάτοικοι της περιοχής και κατάφεραν να τον μαζέψουν ενώ ο σκύλος έφευγε συνέχεια από τον έλεγχό τους και ερχόταν πάλι επιθετικά πάνω μας. Δεν τον ενοχλήσαμε, δεν τον φωνάξαμε, δεν τον πλησιάσαμε.
Χωρίς κανέναν λόγο μας επιτέθηκε. Τελικά καταφέραμε και φύγαμε χωρίς να μας δαγκώσει αλλά ο φόβος ήταν απερίγραπτος.
Και αναρωτιέμαι: αν ήμουν με τα παιδιά μου εκεί και αν δεν ήταν εκείνη την ώρα οι περίοικοι, που προφανώς το φροντίζουν, τι θα γινόταν; Ή θα μας δάγκωνε ή θα πέφταμε στη λίμνη!Αν ανήκει ή τον φροντίζει κάποιος από την περιοχή και τον αφήνει ελεύθερο και ανεξέλεγκτο είναι επικίνδυνα ανεύθυνος.
Σε κάθε περίπτωση η αρμόδια υπηρεσία ας αντιμετωπίσει έγκαιρα το πρόβλημα. Τι πρέπει να γίνει επιτέλους για να λυθεί το θέμα με τα αδέσποτα; Μήπως πρέπει να θρηνήσουμε κάποιο θύμα; Ή πρέπει να κλειστούμε στα σπίτια μας και να τριγυρνάνε ελύθερα τα αδέσποτα σκυλιά;”

Μια αγανακτισμένη κάτοικος της Καστοριάς


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)