Δ. Μελισσανίδης: Το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα (Βίντεο)


«Πράσινο φως» πήρε η Γενική Συνέλευση της Ερασιτεχνικής ΑΕΚ από τους μετόχους της προκειμένου να προχωρήσει στις απαραίτητες ενέργειες που θα οδηγήσουν στην έναρξη της κατασκευής του γηπέδου της Αγια-Σοφιάς.



Το παρών έδωσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης που για ακόμα μία φορά, λίγο πριν από την έναρξη της Γενικής Συνέλευσης, είπε ότι το γήπεδο θα γίνει ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα!

«Ίσως και την ερχόμενη εβδομάδα να έχουμε την άδεια. Είμαστε για πρώτη φορά τόσο κοντά σε αυτό τον μεγάλο στόχο. Ένα πράγμα μόνο θα σας πω. Ο κόσμος να γυρίσει ανάποδα το γήπεδο της ΑΕΚ θα γίνει» είπε χαρακτηριστικά, επαναλαμβάνοντας ότι το γήπεδο ανήκει στον κόσμο της ΑΕΚ.
Όπως τόνισε, θεώρησε σκόπιμα να παρευρεθεί στη Συνέλευση προκειμένου να ενημερώσει ο ίδιος τον κόσμο για το τι ακριβώς γίνεται. «Πρέπει όλοι να μάθετε τι ακριβώς γίνεται, που έχουμε φτάσει και ειλικρινά σας λέω πως είναι η πρώτη φορά που είμαστε τόσο κοντά όσο δεν μπορείτε να φανταστείτε. Ίσως την επόμενη εβδομάδα να έχουμε την άδεια. Θέλω να καταγγείλω στον κόσμο της ΑΕΚ όσα έχουμε τραβήξει τέσσερα χρόνια τώρα. Άνθρωποι που βρίσκονται στην οικογένεια της ΑΕΚ, με τόσο πάθος, τόση μανία και κακία να κυνηγάνε αυτό που παλεύουμε τόσα χρόνια. Είναι διεφθαρμένα άτομα» εξήγησε στους μετόχους της Ερασιτεχνικής.
Εξάλλου, πρόσθεσε ο Δημήτρης Μελισσανίδης, «ο Σύλλογος δεν έχει μέλλον χωρίς γήπεδο».
«Κάθε Κυριακή στο ΟΑΚΑ αντί να εισπράττουμε πληρώνουμε. Καλύτερα να παίζαμε εκτός έδρας. Είμαστε γηπεδούχοι και πληρώνουμε» σημείωσε.
pontos-news.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη