Τα σίγουρα βήματα για έναν απολαυστικό οργασμό

Ή μάλλον για πολλούς...

Μην ανησυχείς! Δεν θα μιλήσουμε για τρελές στάσεις, ούτε για επικίνδυνα κόλπα. Το μόνο που θέλουμε είναι να σου δώσουμε μερικά tip που θα κάνουν την αποψινή νύχτα με το άλλο σου μισό καυτή. Πιο καυτή από ό,τι συνήθως. Γιατί η κορύφωση στο σεξ, ο οργασμός, είναι το κερασάκι στην τούρτα. Μπορεί να μην είναι το παν, ούτε να ακυρώνει πάντα μια νύχτα πάθους αν δεν προκύψει, αλλά ας είμαστε ειλικρινείς, είναι διαφορετική η απόλαυση που νιώθεις μετά από έναν υπέροχο οργασμό.
Γι’ αυτό άνοιξε τα μάτια σου και διάβασε αυτά που ακολουθούν, γιατί η σημερινή νύχτα (και οι νύχτες από εδώ και πέρα) είναι δικιά σου!
#1 Είναι πολύ πιο πιθανό και εύκολο να έρθεις σε οργασμό αν ο παρτενέρ σου είναι κάποιος ξεχωριστός για σένα, ένας άνθρωπος σημαντικός. Κάποιος που πραγματικά θες και που εκτός από το σώμα σου που του υποτάσσεται απόλυτα, καταφέρνει να παίζει και με το μυαλό σου. Αυτό σημαίνει ότι είναι πολύ πιο πιθανό να φτάσεις στην κορύφωση με έναν άντρα που γνωρίζεις και που έχει καταφέρει να ελέγχει το μυαλό σου με τον όποιο τρόπο, παρά με έναν άντρα που γνώρισες σε ένα μπαρ, ήπιατε ένα σφηνάκι, φασωθήκατε και γυρίσατε μαζί στο σπίτι (το γνωστό one night stand).
Κι αυτό γιατί όσο να ‘ναι υπάρχει ένα άγχος και μια αμηχανία όταν είσαι με κάποιον που δεν γνωρίζεις καλά. Ενώ με το αγόρι σου, ή με εκείνον που έχεις πει και δυο κουβέντες παραπάνω, είναι πιο εύκολο να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τη στιγμή με όλο σου το είναι, χωρίς δεύτερες σκέψεις που στέκονται εμπόδιο στο δρόμο για την απόλυτη ηδονή.
#2 Η γιόγκα θα σε βοηθήσει να φτάσεις ένα βήμα πιο κοντά στον οργασμό. Έρευνες έχουν δείξει ότι οι γυναίκες που κάνουν γιόγκα 3 φορές την εβδομάδα φτάνουν πιο εύκολα σε οργασμό και απολαμβάνουν περισσότερο το σεξ με τον σύντροφό τους. Η γίγκα δυναμώνει τους μύες σου και σε βοηθάει να αποκτήσεις ελαστικότητα και συγκέντρωση, στοιχεία που βοηθούν να βιώσεις τον καλύτερο οργασμό της ζωής σου.Επίσης καταπολεμά το άγχος και την πίεση, δημιουργώντας καλύτερη διάθεση και όρεξη για σεξ.
#3 Βάλε καλά στο μυαλό σου ότι το σημείο G δεν είναι τίποτα περισσότερο από ένας ακόμα μύθος που αφορά το σεξ. Οι περισσότερες γυναίκες έρχονται σε οργασμό όταν ερεθίζεται η κλειτορίδα τους. Ούτε από τον κόλπο, ούτε από κανένα σημείο G. Για να φτάσει μια γυναίκα στην κορύφωση χρειάζονται απαλές και προσεκτικές κινήσεις στην κλειτορίδα της και όχι κινήσεις που της προκαλούν πόνο και μεγάλη πίεση στην περιοχή.
Μόλις ο παρτενέρ σου βρει το σημείο εκείνο στην κλειτορίδα σου που σου προσφέρει τη μεγαλύτερη απόλαυση, μπορεί να αυξήσει την πίεση που της ασκεί και το ρυθμό, ενώ ταυτόχρονα αυξάνεται και η δική σου ευχαρίστηση και το σώμα σου ανταποκρίνεται πλήρως.
#4 Σύμφωνα με έρυενες, οι περισσότερες γυναίκες δεν φωνάζουν, ούτε μιλούν ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια του σεξ.  Κι όμως, το να κάνεις λίγο θόρυβο (δεν εννοούμε φυσικά να είσαι υπερβολική και να τον ξενερώσεις), αλλά λίγο dirty talking και μερικοί αναστεναγμοί θα βοηθήσουν και τους δυο σας να φτάσετε πιο εύκολα σε οργασμό.
Δεν χρειάζεται φυσικά να γίνεις μια άλλη πορνοστάρ. Το πιο σημαντικό είναι να είσαι φυσική και να μην προσποιείσαι. Απλά άφησε τον εαυτό σου ελεύθερο...
#5 Ο λόγος που δεν μπορείς να έρθεις σε οργασμό είναι το μυαλό σου. Δεν έχεις κανένα πρόβλημα, ούτε είσαι διαφορετική από τις άλλες γυναίκες. Απλά, ειδικά στις γυναίκες, όλα αρχίζουν και τελειώνουν στο μυαλό, το ίδιο και το σεξ. Οι αρνητικές σκέψεις, το άγχος της ημέρας ή αν θα καταφέρεις να τελειώσεις μαζί του, δεν σε αφήνουν να αφεθείς στη στιγμή και να απολαύσεις απόλυτα την ερωτική πράξη.
Γι’ αυτό και οι ειδικοί προτείνουν να μην παίρνεις ποτέ στο κρεβάτι το λάπτοπ σου, ώστε να συνδυάσεις το δωμάτιο αυτό του σπιτιού μόνο με τον ύπνο και το σεξ με τον σύντροφό σου, μπας και κάποτε καταφέρεις να αφήσεις όλες τις άλλες έγνοιες που καταστρέφουν αυτές τις ιερές στιγμές μεταξύ σας, έξω από την πόρτα της κρεβατοκάμαρας.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)