Σοκάρουν οι αποκαλύψεις οσκαρικής ηθοποιού: "Ζούσα σε καταφύγιο αστέγων"

Σοκάρουν οι αποκαλύψεις οσκαρικής ηθοποιού:  Ζούσα σε καταφύγιο αστέγωνΗ Χάλι Μπέρι ευχαρίστησε την μητέρα της για το ότι της αρνήθηκε να της δώσει χρήματα όταν ζούσε σε ένα καταφύγιο αστέγων, ενώ προσπαθούσε να "χτίσει" την καριέρα της στην υποκριτική.

Η βραβευμένη με Όσκαρ ηθοποιός δήλωσε ότι πέρασε μία "δύσκολη" περίοδο στη ζωή της όταν έμεινε στη Νέα Υόρκη και πολύ πριν γίνει διάσημη.
Μέχρι τα 18 της δούλευε στο Σικάγο ως μοντέλο και ένας δάσκαλος υποκριτικής την έπεισε να μετακομίσει στη Νέα Υόρκη, όπου σύντομα όμως της τελείωσαν τα χρήματα.
"Πήρα τηλέφωνο στη μητέρα μου και της ζήτησα να μου στείλει χρήματα και μου είπε όχι. Αυτό με οδήγησε να μην της μιλάω για έναν χρόνο επειδή είχα θυμώσει που δεν με βοήθησε", είπε η 50χρονη ηθοποιός.
"Αλλά και πάλι αυτό ήταν ίσως ένα από τα καλύτερα πράγματα που έκανε για μένα", είπε και πρόσθεσε ότι η μητέρας της, της είπε να το σκεφτεί και αυτό έκανε, δουλεύοντας ως σερβιτόρα στην αρχή και στη συνέχεια σε μπαρ πριν ξεκινήσει την καριέρα της στον κινηματογράφο.
Πηγή: ΑΠΕ - ΜΠΕ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια