11 μυστικά από τα πιο δημοφιλή κόλπα ομορφιάς που δεν γνωρίζαμε έως τώρα

Όλοι μας έχουμε δει τα δημοφιλή τρικ ομορφιάς και συμβουλές στο ίντερνετ. Κάποια από αυτά φαίνονται πολύ αποτελεσματικά , αλλά υπάρχουν και κάποια που μας αφήνουν άφωνους και αναρωτιόμαστε αν θα τα δοκιμάζαμε στους εαυτούς μας. Θέλοντας να ανακαλύψουμε αν κάποια από αυτά είναι αποτελεσματικά ή όχι , δείτε τι κάναμε.

Διαλέξαμε 10 από τα πιο δημοφιλή κόλπα ομορφιάς και ζητήσαμε από μια συνεργάτιδα να τα δοκιμάσει.

Το διδακτικό λέει ότι θα έχετε πιο μακριές και πιο παχιές βλεφαρίδες αν τους βάλετε λίγη πούδρα πριν βάλετε μάσκαρα.

Οι βλεφαρίδες πραγματικά πήραν μήκος και όγκο, ίσως και παραπάνω από όσο θα έπρεπε μιας και κόλλησαν μεταξύ τους. Ίσως αν χρησιμοποιήσεις ένα καθαρό βουρτσάκι να τις χτενίσεις , να ξεκολλήσουν ,και τότε να έχει όντως το επιθυμητό αποτέλεσμα.

Μία στρώση κορν φλάουαρ ( άμυλο αραβοσίτου ) θα μετατρέψει σε ματ το γυαλιστερό κραγιόν σας

Αυτό το διδακτικό προτείνει να απλώσουμε μια στρώση κραγιόν και μετά να βάλουμε λίγο άμυλο αραβοσίτου πάνω. Παρά τις αρκετά απαισιόδοξες προσδοκίες μου , απέκτησα την ματ όψη που ήθελα . Παρόλα αυτά δεν το ένοιωθα καλά στα χείλη μου . Ένοιωθα την υφή του και ήταν λίγο περίεργη η γεύση. Δεν θα χρησιμοποιούσα αυτή τη μέθοδο στην καθημερινότητα μου. Ναι , μπορεί να είναι χρήσιμη σε μια φωτογράφιση ίσως υποθέτω.

Χρησιμοποιήστε λίγο σελοτέιπ όταν θα βάλετε eyeliner και σκιές.

Ο φωτογράφος μας πρότεινε να τοποθετήσω την ταινία στο πρώτα στο χέρι μου , για να αποφύγω τον ερεθισμό και για να την ξεκολλήσω πιο εύκολα μετά.Παραδέχομαι πως ήταν πολύ καλή συμβουλή . Με το κόλπο του σελοτέιπ  , έβαλα τις σκιές γρήγορα και πέτυχα μυτερή άκρη . Νομίζω ότι θα βελτιωθώ με την εξάσκηση.
Αποτέλεσμα : Αυτή τη μέθοδο μπορώ να την προτείνω και πολύ πιθανόν να την ακολουθήσω κι εγώ.

Να χρησιμοποιήσετε αντρική κρέμα aftershave για ευαίσθητα δέρματα ως βάση για makeup

Χρησιμοποίησα στο μισό πρόσωπο αυτό το κόλπο και στο άλλο μισό κανονική βάση για  makeup , μετά άπλωσα μια ελαφριά στρώση μέικ απ σε όλο το πρόσωπο . Για να είμαι ειλικρινείς , δεν πρόσεξα καμία διαφορά στην αρχή , αλλά το aftersave balm μύριζε οινόπνευμα και ήταν σε μπουκάλι χωρίς αντλία , οπότε ήταν δύσκολο να βγάλω το υγρό.
Φωτογραφήσαμε το μακιγιάζ μου μετά από 5 ώρες στο γραφείο και αρκετό περπάτημα που περιλάμβανε έντονη έκθεση στον ήλιο. Και οι δύο πλευρές έμοιαζαν περίπου το ίδιο , αν και η μεριά με το aftershave balm ήταν πιο λιπαρή. Δεν θα το πρότεινα αυτό το τρικ γιατί δεν μπορώ να γνωρίζω τι επίδραση έχει στο δέρμα το aftershave .Φαίνεται εντάξει αλλά  το aftershave balm λειτουργεί σχεδόν όσο αποτελεσματικά και η βάση , οπότε ίσως θα μπορούσαμε να βάζαμε οποιαδήποτε κρέμα προσώπου ή ενυδατική πριν βαφτούμε.

Μπορείς να μετατρέψεις οποιοδήποτε μολύβι ματιών σε υγρό eyeliner αν το κρατήσεις πάνω από τη φλόγα.

Ξεχάστε τις ακριβής και λεπτές γραμμές με αυτή τη μέθοδο! Το μολύβι που χρησιμοποίησα έλιωσε πολύ γρήγορα και οι γραμμές έγιναν πιο χοντρές. Πραγματικά δεν αξίζει κατά τη γνώμη μου .

Ανακατέψτε το βερνίκι νυχιών με κορν φλάουερ και θα αποκτήσετε ματ μανό.

Ανακάτεψα μερικά βερνίκια με κορν φλάουερ και το αποτέλεσμα δεν ήταν τόσο ωραίο. Τα νύχια μου ήταν καλυμμένα με ένα κοκκώδες μείγμα , που δεν πλησίαζε καν σε αυτό που αποκαλούμε ματ βερνίκι νυχιών . Νομίζω ότι ακόμα μπορώ να δω μικρό- κόκκους απο κορν φλάουερ. Δεν νομίζω να ξαναχρησιμοποιήσω αυτή τη συμβουλή και δεν θα το πρότεινα ούτε σε εσάς.

Αν ανακατέψεις σκιά ματιών και βερνίκι νυχιών , θα αποκτήσεις καινούριο χρώμα.

Ρίξαμε λίγη σκιά σε ένα πιατάκι και την ανακατέψαμε σε λίγο διάφανο βερνίκι. Το κύριο πρόβλημα ήταν να ανακατέψουμε τα υλικά , μέχρι που δυστυχώς το μανό στέγνωσε τελείως .Ως αποτέλεσμα είχε να μην μπορούμε να πετύχουμε την κατάλληλη υφή. Παραδέχομαι οτι χρησιμοποιήσαμε φτηνή σκιά με glitter , οπότε το χρώμα που βγήκε ήταν μια απογοήτευση. Παρόλα αυτά , πιστεύω πώς αν το επιχειρήσετε με διαφορετικά χρώματα θα έχετε καλύτερο αποτέλεσμα. Επίσης ίσως να είναι καλύτερα να χρησιμοποιήσετε ολόκληρο μπουκάλι βερνικιού.

Μπορείτε να πετύχετε μια τέλεια ευθεία γραμμή χρησιμοποιώντας ένα κομμάτι κολλητική ταινία .

Ακούγεται σαν κάτι πραγματικά εύκολο , έτσι δεν είναι ; Τοποθετήστε ένα κομμάτι κολλητική ταινία στο νύχι σας , βάψτε το και αφαιρέστε την ταινία και είστε έτοιμη! Ε λοιπόν σας διαβεβαιώνω ότι δεν είναι τόσο εύκολο. Το δοκίμασα ξανά και ξανά αλλά χωρίς αποτέλεσμα. Ίσως να έκανα κάτι λάθος ,οπότε το αφήνω με ερωτηματικό αυτό το τρικ.

Χρησιμοποιήστε δύο τσιμπιδάκια για να κάνετε την αλογοουρά σας να φαίνεται καλύτερη.

Σίγουρα δεν αξίζει. Άσχετα απο ποιά πλευρά θα τα βάλετε , αυτά τα τσιμπιδάκια πόνεσαν το κεφάλι μου τόσο πολύ που δεν μπορούσα να σταματήσω να τα σκέφτομαι.

Αν πλέξεις τα μαλλιά σου βρεγμένα και τα στεγνώσεις , θα αποκτήσεις κυματιστά μαλλιά.

Έχω ήδη κυματιστά μαλλιά , οπότε για αυτό το τεστ χρειάστηκε να τα ισιώσω λιγάκι πρώτα.Τύλιξα τα βρεγμένα μου μαλλιά και ακολούθησα τις οδηγίες . Η φωτογραφία δείχνει ότι τα φυσικά μου σγουρά είναι πολύ καλύτερα. Οι πλεξούδες δεν μετέτρεψαν τα μαλλιά μου σε κύματα και κατέληξα με στεγνά σαν καλαμάκια μαλλιά. Όποτε το κόλπο με την πλεξούδα δεν δούλεψε σε μένα και υποθέτω ότι δεν θα δουλέψει σε καμία κοπέλα με  σπαστά μαλλιά.

Bonus: Μυστικά για το ξύρισμα

1. Ξυριστείτε κατηφορικά και κατόπιν ανηφορικά. Θα εμποδίσει το ξυραφάκι να μπουκώσει .
2. Ξυριστείτε μετά το μπάνιο για να περιορίσετε τον ερεθισμό . Ο ατμός ανοίγει τους πόρους και μπορείτε να ξυριστείτε πιο εύκολα.
3. Χρησιμοποιήστε μαλακτική μαλλιών αντί για αφρό ξυρίσματος αν σας τελειώσει.
Preview photo credit depositphotos, depositphotos
Photographer Roman Zakharchenko for BrightSide.me

Fumara.gr
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)