Απαγορεύτηκε η γούνα στην Εβδομάδα Μόδας του Λονδίνου

Oι fashionistas από όλο τον κόσμο έχουν μεταφερθεί στο Λονδίνο για την εβδομάδα μόδας αυτή την εβδομάδα, αλλά όπως έχουν προειδοποιηθεί πρέπει να αφήσουν ένα αγαπημένο κομμάτι τους στο σπίτι – τη γούνα τους.
Το βρετανικό συμβούλιο μόδας, το οποίο διοργανώνει την εκδήλωση, ήρθε σε επαφή με όσους θέλουν να παρακολουθήσουν τις επιδείξεις στο Λονδίνο για να τους συμβουλεύσει να μην φορέσουν γούνα, πραγματική ή συνθετική.
“Έχουμε ενημερωθεί ότι ενδέχεται να υπάρχουν διαδηλωτές το βράδυ της Παρασκευής, του Σαββάτου και της Κυριακής της εβδομάδας μόδας του Λονδίνου”, έγραψε το συμβούλιο σε e-mail.
«Διαχειριζόμαστε την κατάσταση σε συνεργασία με τη Μητροπολιτική Αστυνομία ώστε όλα να λειτουργήσουν σωστά κατά τη διάρκεια της διοργάνωσης. Για το λόγο αυτό, θα σας συμβουλεύαμε να μη φορέσετε κανένα είδος γούνας, πραγματικό ή ψεύτικο, την Παρασκευή, Σάββατο και Κυριακή.
Η γούνα είναι από καιρό αμφιλεγόμενη για τη μόδα, με διασημότητες όπως η Chloe Kardashian, η Charlize Theron και η Pamela Anderson, να εναντιώνονται στο παρελθόν με τους σχεδιαστές που τη συμπεριελάμβαναν στις συλλογές τους.
Οι fashion bloggers πάντως που θα παρευρεθούν αυτές τις μέρες στα shows και θα θέλουν να φωτογραφηθούν με τα φθινοπωρινά τους σύνολα, μάλλον δε θα χαρούν και τόσο με τα νέα.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ