ΓΡΕΒΕΝΑ - Πιστοποίηση των συλλεκτών αυτοφυών μανιταριών (Βίντεο)

Γρεβενά: πιστοποίηση των συλλεκτών αυτοφυών μανιταριών (VIDEO)
Στην κοινή συνέντευξη τύπου που παραχώρησαν το πρωί της Τρίτης 19 Σεπτ. 2017 στα τοπικά ΜΜΕ, ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος και ο πρόεδρος του Εμπορικού Επιμελητήριου Γρεβενών Νίκος Ράμμος, αναφέρθηκαν στην έγκριση από το περιφερειακό συμβούλιο Δυτικής Μακεδονίας, του σχεδίου προγραμματικής σύμβασης για τη δημιουργία σχήματος για εκπαίδευση και πιστοποίηση συλλεκτών αυτοφυών μανιταριών, στα Γρεβενά.
Να σημειώσουμε οτι στην περιοχή των Γρεβενών καταγράφεται τα τελευταία χρόνια μια αξιοσημείωτη και συνεχώς αυξανόμενη οικονομική δραστηριότητα με βάση τα αυτοφυή μανιτάρια σε επίπεδο μικρών οικογενειακών επιχειρήσεων που επεξεργάζονται, τυποποιούν και εμπορεύονται αυτοφυή μανιτάρια ή προϊόντα που περιέχουν και μανιτάρια, εντός και εκτός Ελλάδας.
Μέσα από την προγραμματική σύμβαση στόχος είναι η δημιουργία Σχήματος Πιστοποίησης για τον συλλέκτη μανιταριών που θα αναλάβει να υλοποιήσει το επιμελητήριο Γρεβενών, το οποίο σε συνεργασία με τη Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδας με τον Φορέα Πιστοποίησης που έχει δημιουργήσει για αυτόν τον λόγο θα υλοποιεί τα προγράμματα κατάρτισης και πιστοποίησης των ενδιαφερομένων.
Ο Διεπιμελητηριακός Φορέας Πιστοποίησης (ΔΙΦΟΠ) αποτελεί πρωτοβουλία της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος (ΚΕΕΕ) και ιδρύθηκε αποκλειστικά για να παρέχει διαπιστευμένες κατά το ISO 17024 υπηρεσίες πιστοποίησης προσώπων και να καλύψει σύγχρονες ανάγκες στο πλαίσιο της Διά Βίου Εκπαίδευσης και Κατάρτισης, παρέχοντας πιστοποιήσεις διεθνούς αναγνώρισης.




Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς