7 λόγοι που είναι πιο σοβαροί από την απιστία

Μπορεί να κάνεις και εσύ κάποια από αυτά χωρίς να το καταλαβαίνεις!


Cheating: Ένας τρόπος να χαλάσεις μια σχέση στο πι και φι. Είτε το κάνει το αγόρι σου είτε εσύ σπάνια θα σας βγει σε καλό στη σχέση σας. Απιστία ίσον χωρισμός (λένε). Όμως αυτό είναι μια άλλη περίπτωση που πρέπει να εξετάσεις διαφορετικά. Γιατί δεν είναι standard. Δεν είναι ή άσπρο ή μαύρο. 
Ωστόσο όμως αν νομίζεις πως μόνο το "κέρατο" μπορεί να καταστρέψει μια σχέση κάνεις λάθος. Διότι υπάρχουν τόσοι άλλοι λόγοι που μπορούν να οδηγήσουν σε χωρισμό στα σίγουρα όπως είναι οι παρακάτω:
#Το να κρύβεις πράγματα και να λες ψέματα 

Το ένα μικρό ψέμα φέρνει το άλλο. Και μετά γίνεται ντόμινο και θα δημιουργήσει πρόβλημα στη σχέση σου χωρίς λόγο. Ακόμα και αν το κίνητρό σου είναι αθώο και θέλεις απλά να τον προστατέψεις και να μην τον στενοχωρήσεις για κάτι ασήμαντο, καλό είναι να είσαι ειλικρινής. Είναι προτιμότερο να λες την αλήθεια πάντα και να μην κρύβεις πράγματα παρά να λες ψέματα. Διότι έτσι απλά χάνεις και την εμπιστοσύνη του άλλου.

# Έλλειψη επικοινωνίας

Μην πάμε και στα άκρα. Το να έχεις καλή επικοινωνία με το αγόρι σου δεν σημαίνει ότι πρέπει να τον βομβαρδίζεις non stop με μηνύματα ή να τον παίρνεις συνέχεια τηλέφωνο. Αυτό άλλωστε το αντίθετο αποτέλεσμα θα έχει διότι το πιο σίγουρο είναι ότι θα τον πρήξεις. Έλλειψη επικοινωνίας θα έχετε όταν δεν συζητάτε αυτά που σας ενοχλούν έτσι ώστε να λύνετε τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη σχέση σας. Και αν αυτό δεν ξεκινήσει από την αρχή μετά είναι δύσκολο να φτιαχτεί. 

# Τσακωμοί για τις καθημερινές δουλειές του σπιτιού

Δεν υπάρχει πιο εκνευριστικό από το να χαλάς ενέργεια κάθε μέρα για τσακωμούς που αφορούν τις δουλειές του σπιτιού. Ποιος θα καθαρίσει τι και πως. Να τα λέτε, να τα ξεκαθαρίζετε και μετά να γίνονται πάλι τα ίδια. Γιατί και εσύ δουλεύεις και θέλεις κάποιον να σε βοηθάει και να σε καταλαβαίνει. Δεν θέλεις να νιώθεις ότι έχεις ένα μικρό παιδί δίπλα σου που πρέπει να νταντεύεις κάθε μέρα. #ΝΟΤ

# Αν μένεις σε μια σχέση από συμφέρον

Είτε γιατί σου πληρώνει τα έξοδα, είτε γιατί σου κάνει συνέχεια δώρα, είτε γιατί σου προσφέρει τα πάντα, είτε γιατί απλά δεν μπορείς να μείνεις μόνη σου. 

# Ζήλια

Αυτό το συναίσθημα είναι μη διαχειρίσιμο και σε οδηγεί σε ακραίες συμπεριφορές. Αναμφίβολα. Θα το έχεις διαπιστώσει. Θολώνεις και δεν είσαι ο εαυτός σου. Γι΄αυτό καλό είναι όταν βλέπεις ότι ξεφεύγεις ή ξεφεύγει από τα όρια να κάνεις κάτι δραστικό. Να χωρίσεις. 

# Να μην είσαι ο εαυτός σου

Δεν υπάρχει πιο απελευθερωτικό συναίσθημα από το να είσαι με κάποιον και να είσαι ο εαυτός σου. Αν δεν είσαι και προσποιείσαι δεν υφίσταται σχέση. Διότι το αγόρι σου δεν γνωρίζει στην ουσία τι χαρακτήρας είσαι. Και η σχέση δεν έχει βάση.

# Αν δεν συμβιβάζεσαι με τίποτα

Το να είσαι κολλημένη μόνο στις απόψεις σου και να μην δέχεσαι καμία άλλη άποψη ή θέση σημαίνει ότι δεν μπορείς να συμβιβαστείς σε καμία κατάσταση και ότι είσαι παρτάκι, ξεροκέφαλη και εγωίστρια. Ο συμβιβασμός σημαίνει και διαλλακτικότητα. Σημαίνει ότι σκέφτεσαι και τις ανάγκες και του άλλου. Σημαίνει ότι μπορείς να υποχωρήσεις και ότι κάποιος μπορεί να βασιστεί πάνω σου. Το αντίθετο είναι ένα κριτήριο σοβαρό για να μην κάνει κάποιος σχέση μαζί σου.

http://www.followme.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ