Πώς να του δείξεις ότι σου αρέσει χωρίς να δείχνεις απελπισμένη

Mε 4 απλούς τρόπους
Η αλήθεια είναι ότι η άτιμη κοινωνία στην οποία ζούμε, μας έχει διδάξει και κάποια πολύ λάθος πράγματα. Αυτά είναι, μεταξύ άλλων και πάντα σε ό, τι έχει να κάνει με τις σχέσεις, ότι το πρώτο βήμα θα πρέπει να γίνεται από τον άντρα. Και τι γίνεται φίλη μου, όταν εσύ έχεις πέσει στον έρωτα ντροπαλού αγοριού το οποίο δε θα κάνει κίνηση ούτε σε 10 χρόνια; Έχεις σκεφτεί ποτέ να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου; Ναι ξέρω τι θα πεις: Μωρέ μήπως φανώ απελπισμένη; Όχι φίλη μου, αν το κάνεις σωστά τα αποτελέσματα θα σε εκπλήξουν. Παρακάτω, σου έχω κάποια βασικά και απλά βήματα, για να του δείξεις ότι σου αρέσει χωρίς καν να υπάρχει η υποψία της απελπισίας. Πάμε κοπέλα μου…
Απλά… μίλα του
Είπαμε, θέλεις να τον κάνεις να σε προσέξει και να του δείξεις ότι σου αρέσει. Άσε τα likes στο Facebook-δεν είσαι παιδάκι χρυσή μου-και πιάσε δουλίτσα. Και όταν λέω δουλίτσα, εννοώ να πας και να του μιλήσεις! Όχι να του κάνεις ερωτική εξομολόγηση-for God’s sake-αλλά να τον ρωτήσεις συγκεκριμένα πράγματα από την καθημερινότητα και τη ζωή του, τα οποία και φανερώνουν ενδιαφέρον και φυσικά θα συ δώσουν πληροφορίες. Αν για παράδειγμα είναι Δευτέρα, μπορείς να τον ρωτήσεις πώς πέρασε το Σαββατοκύριακο. Και έτσι, θα μπορέσεις να πιαστείς από πράγματα για να συνεχίσεις τη συζήτηση.
Κάνε του κοπλιμέντα
Βρε παιδί μου, δε σου είπα να γίνεις γλοιώδης και να τον αποθεώνεις κάθε τρεις και λίγο. Μπορείς όμως να του πεις έναν καλό λόγο όταν τον δεις. Αν προβληματίζεσαι πες κάτι για τα μαλλιά του-οι άντρες είναι ευαίσθητοι στο θέμα αυτό-ή για το ντύσιμό του. Γενικά να ξέρεις, ότι όση ανάγκη έχεις εσύ για να ακούσεις κάτι καλό, άλλο τόσο έχει κι εκείνος. Πόσο μάλλον από έναν άνθρωπο που σου αρέσει.
Να είσαι εκεί
Όχι μη γίνεις φαντομάς, δεν υπάρχει λόγος. Αυτό που πρέπει να κάνεις είναι να επιβάλεις όμορφα και γλυκά την παρουσία σου. Σε καλεί κάπου; Πήγαινε. Σε καλεί κάποιος από την παρέα του; Πήγαινε βρε κορίτσι μου! Γενικά να ξέρεις ότι αν δεν τον βλέπεις το σχέδιό σου δεν μπορεί να μπει σε εφαρμογή. Και τελοσπάντων, κατάλαβε επιτέλους ότι τα social media δεν είναι τρόπος για να έρθεις σε επαφή.
Και τέλος… φλέρταρε woman!
Ε είναι δυνατόν να ξεχνάς το βασικό; Το φλερτ είναι πηγή ζωής και νιότης. Άνθρωπος που δε φλερτάρει είναι ένας άνθρωπος που χάνει τις μισές χαρές της ζωής του. Φλέρταρε διακριτικά και έξυπνα, και αν δεν είναι χαζός, θα το αντιληφθεί. Απλά τα πράγματα.
http://www.queen.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)