8.800 θα είναι οι μόνιμοι που θα προσληφθούν στους δήμους μέσω ΑΣΕΠ

ImageHandler-2.jpgΓύρω στους 8.700, 8.800 θα είναι ο αριθμός των μονίμων στις υπηρεσίες καθαριότητας Δήμων, στο πλαίσιο της διευθέτησης του ζητήματος των συμβασιούχων – «παρατασιούχων», δήλωσε ο Υπουργός Εσωτερικών, Πάνος Σκουρλέτης, μιλώντας αργά το βράδυ της Πέμπτης, πρώτη ώρα της Παρασκευής, στην ΕΡΤ, λέγοντας πως, ο αριθμός αυτός προσδιορίστηκε από τους ίδιους τους Πρωτοβάθμιους ΟΤΑ και τις ανάγκες τους και πως, δεν πρόκειται οι μόνιμες αυτές θέσεις – προσλήψεις να επιβαρύνουν τον Κρατικό Προϋπολογισμό, «γιατί πληρώνονται από τα ανταποδοτικά τέλη».

Ο Υπ. Εσωτερικών τόνισε πως, ο αριθμός αυτός υπερκαλύπτει τις ανάγκες των Δήμων σε προσωπικό Καθαριότητας. «Αυτούς που έκρινε το Ελεγκτικό Συνέδριο ως αντισυνταγματική των συμβάσεων τους το καλοκαίρι ήταν σε ένα νούμερο από 6.100 – 7.000 κι εμείς τώρα μιλάμε για προσλήψεις οι οποίες υπερκαλύπτουν».

«Προφανώς, γιατί να αλλάξει κάτι» απάντησε ο κ. Σκουρλέτης στο ερώτημα, εάν η μοριοδότηση του σχετικού διαγωνισμού του ΑΣΕΠ θα παραμείνει ως έχει, κάνοντας λόγο, για «πρωτόγνωρο» αριθμό, που θα μετέχουν σ’ αυτόν.

e-dimosio.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)