ΦΛΩΡΙΝΑ - Αμύνταιο: Έκκληση για την υιοθεσία σκύλου που αποφασίστηκε να θανατωθεί αν δεν υιοθετηθεί (Φώτο - Βίντεο)


Έκκληση για την υιοθεσία ενός σκύλου που κάποιος αφού χρησιμοποίησε ως εργαλείο σε κυνομαχίες στη συνέχεια εγκατέλειψε στη Λεβαία της Φλώρινας κάνει και μέσω του www.zoosos.gr το Φιλοζωικό Σωματείο Αμύνταιου «Η Αγκαλιά». Το θηλυκό Ροτβάιλερ με την κομμένη ουρά βρέθηκε τον περασμένο Αύγουστο και όταν τα μέλη του συλλόγου πήγαν για να πάρουν το επιθετικό, όπως τους είχαν περιγράψει, σκυλί - που είχε μπει σ’ ένα κτήμα - βρήκαν ένα εξαιρετικά αδύνατο εξαντλημένο, διψασμένο και ταλαιπωρημένο ζώο, το οποίο έτρεξε κατευθείαν κοντά τους και μπήκε στο αυτοκίνητο τους.



Η Πενταμελής Επιτροπή του Δήμου Αμυνταίου  που είναι αρμόδια για το θέμα αν η σκυλίτσα δεν υιοθετηθεί, αποφάσισε τη θανάτωση της στις 27 Νοεμβρίου. Η Νεμέα έχει σημάδια στο κορμί της, στην κοιλιά, στη γλώσσα, στα πόδια της από τα δαγκώματα που υπέστη στις μάχες. Αν και τα πάει εξαιρετικά καλά με τους ανθρώπους έχει διαπιστωθεί ότι είναι επικίνδυνη για τα άλλα σκυλιά, ενώ δεν έχουν δει τις αντιδράσεις της προς τις γάτες ή και τα παιδιά.

Αν κάποιος θα ήθελε να αναλάβει αυτό το ζώο, καθώς δεν φταίει για ό,τι πέρασε μπορεί ουσιαστικά να το βοηθήσει παρακαλείται να καλέσει στο τηλέφωνο: 6989887723.



zoosos.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς