Ξενοδοχείο στην Ισλανδία προσφέρει διαμονή στους πελάτες του μέσα σε διάφανη φούσκα (Φώτο)

Οι περισσότεροι άνθρωποι θέλουν ένα δωμάτιο ξενοδοχείου με θέα.
Αλλά για όσους σχεδιάζουν να πάνε διακοπές στην Ισλανδία αυτό δεν είναι πρόβλημα ειδικά αν πρόκειται να μείνουν σε ένα από τα διάφανα φουσκωτά ξενοδοχεία της Ισλανδίας.

Κοντά στο 5 εκατομμυρίων αστεριών ξενοδοχείο στην πόλη Σκάλχολτ κάθε δωμάτιο προσφέρει στους επισκέπτες διαμονή στην καρδιά της φύσης, όπου μπορούν να κοιτάζουν τα αστέρια χωρίς να χρειαστεί να βγουν έξω.

Κάθε διάφανη φούσκα προσφέρει στους επισκέπτες την ευκαιρία να θαυμάσουν τα αστέρια σε ένα άνετο και προστατευμένο περιβάλλον.


Το δωμάτιο έχει πολύ καλό εξαερισμό για να μην δημιουργείται υγρασία και θέρμανση, ώστε να είναι ζεστό όλο τον χειμώνα.


Το δωμάτιο έχει πάρει πολύ καλές κριτικές στο Tripadvisor, όπου έχει συγκεντρώσει βαθμολογία 4.5 σε 23 κριτικές.


Οι χειμερινοί επισκέπτες μπορούν να δουν το Βόρειο Σέλας, ενώ οι θερινοί να θαυμάσουν τα πουλιά, τις πεταλούδες και το καταπράσινο σκηνικό.


Ο ιδιοκτήτης του ξενοδοχείου, Ρόμπερτ Ρόμπερτσον, ανέφερε ότι σκέφτηκε την ιδέα όταν πολλοί επισκέπτες του ανέφεραν ότι βαρέθηκαν να κάθονται στο κρύο για να δουν τα φυσικά φαινόμενα και την φυσική ομορφιά της περιοχής.


Το δωμάτιο είναι τελείως διάφανο και η ιδιωτικότητα εξασφαλίζεται, διασφαλίζοντας ότι κανένα άλλο δωμάτιο δεν έχει θέα στο συγκεκριμένο δωμάτιο.


Η κατασκευή διατηρείται φουσκωμένη με μια μικρή πίεση από ένα αθόρυβο σύστημα εξαερισμού, το οποίο ανανεώνει και ζεσταίνει τον αέρα περίπου 5 φορές την ημέρα.


«Αφήστε τα όνειρα της παιδικής σας ηλικίας να γίνουν πραγματικότητα. Απολαύστε το Βόρειο Σέλας και τα αστέρια τον χειμώνα και την δύση του ήλιου και την φύση το καλοκαίρι», ανέφερε ο εκπρόσωπος του ξενοδοχείου.

stroumfaki.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)