Το πήρατε χαμπάρι; Πετάνε την Ελλάδα εκτός Σένγκεν (Βίντεο)

Του Κίμωνα Χαραλάμπους
Πανευρωπαϊκό αντίκτυπο φαίνεται ότι έχει η καραντίνα στην οποία έχουν μπει μέχρι το Μάιο του 2018 οι ταξιδιώτες από Ελλάδα στα γερμανικά αεροδρόμια.

Το θέμα θα συζητήσουν εμπειρογνώμονες από Ελλάδα, Γερμανία και Κομισίον σε μια προσπάθεια να βρεθεί λύση στην «de facto» αποβολή της Ελλάδας από την ζώνη Σένγκεν, η οποία προκλήθηκε από την ανεξέλεγκτη πολιτική ανοικτών συνόρων της κυβέρνησης της Αριστεράς.

Συγκεκριμένα, όπως θα γνωρίζετε ήδη, υπό τον φόβο εισόδου στην «Bundesrepublik» μουσουλμάνων μεταναστών, τους οποίους έφερε μαζικά στην Ελλάδα η κυβερνητική πολιτική, οι αρχές ασφαλείας των αεροδρομίων στην Γερμανία έχουν λάβει σαφείς εντολές από το ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών, ώστε ελέγχουν εξονυχιστικά όλους τους επιβάτες των πτήσεων από την Ελλάδα.

Χάρη στην κυβερνητική πολυπολιτισμική πολιτική, δόθηκε πάτημα, προκειμένου να επιβληθεί μια ιδιαίτερη «καραντίνα» για όλους τους επιβάτες από την Ελλάδα, οι οποίοι θα προσγειώνονται σε γερμανικό έδαφος και θα υπόκεινται σε αυστηρό έλεγχο, σε ειδικό χώρο εντός των αερολιμένων.

Η Ελλάδα μετατρέπεται σε εσωστρεφές αριστερόστροφο κράτος, στο οποίο κλείνουν πλέον όλες οι πόρτες.

Άραγε αυτό που πράττουν οι Γερμανοί θα υιοθετηθεί και από άλλες χώρες;

Όπως μάλιστα αναφέρουν πληροφορίες η κυβέρνηση επιτρέπει σε μετανάστες να ταξιδέψουν προς την Ευρώπη.

Σύμφωνα με την Deutsche Welle, οι γερμανικές αρχές στο διάστημα Ιανουαρίου-Οκτωβρίου εντόπισαν 1.000 παράνομες αφίξεις από Ελλάδα.

«Η απόφαση ελήφθη από το ομοσπονδιακό υπουργείο Εσωτερικών. Ο λόγος είναι απλός. Ο φόβος εισόδου στην Γερμανία παράτυπων και παράνομων μεταναστών και πιθανών τρομοκρατών. Γνωρίζουμε άριστα ότι η κατάσταση που επικρατεί στα ελληνικά νησιά είναι εφιαλτική», αναφέρει γερμανική πηγή σε ελληνικά μέσα ενημέρωσης.

Άλλο που δεν ήθελαν οι φραγκολεβαντίνοι! Τα μέτρα ασφαλείας που έχει λάβει εντολή να εφαρμόζει η ομοσπονδιακή αστυνομία, μετατρέπουν τους Έλληνες σε πολίτες «δεύτερης κατηγορίας» του χώρου Σένγκεν, σε σύγχρονους «κυνηγημένους Εβραίους».















Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς