ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Δεν ανανεώνει τη σύμβαση ο Δήμος Νεστορίου με την εταιρία που διοργάνωνε το RIVER PARTY τα τελευταία χρόνια

Αποτέλεσμα εικόνας για River Party.
Εισήγηση από τον πρόεδρο της δημοτικής επιχείρησης του δήμου Νεστορίου που είναι ο δήμαρχος κ. Πασχάλης Γκέτσιος, ταράζει τα νερά του River Party. Συγκεκριμένα την περασμένη εβδομάδα συγκλήθηκε έκτακτο δημοτικό συμβούλιο κατά το οποίο ο Πασχάλης Γκέτσιος εισηγήθηκε σαν πρόεδρος της δημοτικής επιχείρησης τη μη ανανέωση της σύμβασης που έχει υπογραφεί με την εταιρία people η οποία έχει «στιγματίσει» την ιστορική εκδήλωση κατά τα τελευταία χρόνια με μία σειρά καινοτομιών που για πολλούς υπήρξαν αμφιλεγόμενες.


Η εισήγηση ψηφίστηκε ομόφωνα από το δημοτικό συμβούλιο και αυτό που έπεται είναι η τυπική επικύρωση της απόφασης από την Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας για να σταλεί επίσημα μετά στην επιχείρηση.

Πρέπει να σημειωθεί ότι η σύμβαση έληξε φέτος αλλά έδινε το δικαίωμα στην people να συνεχίσει για δύο ακόμα χρόνια. Ωστόσο, ανεπίσημες πηγές του δήμου Νεστορίου αναφέρουν ότι αν επιδιωχθεί πιεστικά η εφαρμογή αυτού του «περίεργου» όρου που συμπεριελήφθη στην αρχική σύμβαση, River Party δεν πρόκειται να γίνει, στέλνοντας σαφές μήνυμα στους προκατόχους των δικαιωμάτων της μεγάλης διοργάνωσης που τα τελευταία χρόνια φαίνεται να ακολουθεί φθίνουσα πορεία και έχει καταφέρει εξαιτίας διαφόρων πρακτικών να δημιουργήσει αρνητικό κλίμα σε μεγάλο κομμάτι της τοπικής κοινωνίας.

Αναμένονται εξελίξεις…


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη