ΚΑΣΤΟΡΙΑ - TISP Week στο ΤΕΙ Καστοριάς

tisp_week
Το IEEE Student Branch του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας σε συνεργασία με το IEEE Greece Section, διοργανώνει για πρώτη φορά TISP Week το Σάββατο 25 Νοεμβρίου 2017 στις 10:00πμ στους χώρους του Ιδρύματος στην Καστοριά, παρουσία του κ. Σταμάτη Δραγουμάνου, ο οποίος είναι μέλος της IEEE Region 8 Educational Activities SubCommittee, υπεύθυνος της Pre-University Works Committee και υπεύθυνος των Εκπαιδευτικών Δραστηριοτήτων στο Greece Section.

Το TISP Week είναι μια πρωτοβουλία του IEEE Region 8 που εστιάζει στην οργάνωση πολλαπλών TISP Workshops σε όλη την Ευρώπη, στη Μέση Ανατολή και στην Αφρική με σκοπό την παρουσίαση των ευεργετικών πλεονεκτημάτων της διερευνητικής μάθησης στους εκπαιδευτικούς Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.
Το TISP  λειτουργεί σαν ένα βιωματικό επαγγελματικό σεμινάριο που απευθύνεται σε δασκάλους και καθηγητές με σκοπό να ενσωματώσουν στη διδασκαλία τους διασκεδαστικά μαθήματα διερευνητικής μάθησης, από τη σκοπιά του μηχανικού. Ο άμεσος στόχος του προγράμματος είναι η παρουσίαση ενδεικτικών πλάνων μαθήματος στο πεδίο των  STEM, η ενθάρρυνση των εκπαιδευτικών για τη χρήση αυτής της μεθοδολογίας στις τάξεις τους, αλλά και τη συνεργασία τους με του εθελοντές του ΙΕΕΕ, ενώ απώτερος σκοπός είναι η ενσωμάτωση της διερευνητικής μάθησης στο επίσημο πρόγραμμα σπουδών και η ανάπτυξη ήπιων και τεχνικών δεξιοτήτων των μαθητών.

Οι εκπαιδευτικοί, οι οποίοι επιθυμούν να λάβουν συμμετοχή στο TISP Week θα πρέπει να συμπληρώσουν την παρακάτω φόρμα: ΕΔΩ

Περισσότερες πληροφορίες: ΕΔΩ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - ΚΡΑΝΙΩΝΑΣ: Το πλινθόκτιστο «στοιχειωμένο» χωριό της Ελλάδας! (Φώτο - Βίντεο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Σπάει καρδιές το μοιρολόι του Σιάτρα για τον Κατσίφα (Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς