Οι 10 πιο ρομαντικές πόλεις στην Ευρώπη για το πιο ερωτικό ταξίδι!


Αυτές είναι ΣΙΓΟΥΡΑ οι πιο ρομαντικές πόλεις στην Ευρώπη!


Εάν αναρωτιέσαι που μπορείς να ταξιδέψεις για ζευγαροκατάσταση, τότε να ξέρεις ότι αυτές οι πόλεις είναι απλά ιδανικές!

Δε το λέμε εμείς αλλά οι έρευνες και τα στατιστικά. Εξάλλου απλά δε γίνεται να μην ερωτευτείς ΞΑΝΑ από την αρχή όταν βρίσκεσαι σε αυτές τις πόλεις.

Ας τις δούμε λοιπόν αντίστορφα

10.Βουδαπέστη, Ουγγαρία

Η Βουδαπέστη εκτός από πολύ ρομαντική, είναι και πολύ οικονομική. Μάλλον από τους πιο οικονομικούς προορισμούς της λίστας. Δε φαντάζεσαι πόση μαγεία βγάζουν οι γέφυρες και η γενικότερη κουλτούρα της.

9. Τσίνκουε Τέρρε, Ιταλία

Η αλήθεια είναι ότι θα δούμε και άλλες φορές την Ιταλία στη λίστα μας και λογικό. Ωστόσο, το Τσίνκουε Τέρρε παρ’ ότι είναι μια πολύ μικρή πόλη έχει γίνει πασίγνωστο σε όλο τον κόσμο για το μοναδικό, πολύχρωμο τοπίο που προσφέρει. ΠΟΣΟ ρομαντικό!

8. Δουβλίνο, Ιρλανδία

Το Δουβλίνο έχει ένα μελαγχολικό ρομαντισμό. Θα το λατρέψεις γιατί οι Ιρλανδοί μοιάζουν πολύ με τους Έλληνες και επειδή είναι πολύ ιδιαίτερο.

7. Ντουμπρόβνικ, Κροατία

Εάν θέλεις να αισθανθείς μητέρα των δράκων, να το ζήσεις λίγο σε Game of Thrones καταστάσεις ΚΑΙ πολύ οικονομικά, τότε το Ντουμπρόβνικ είναι μια εξαιρετική επιλογή για ζευγαροκατάσταση.

6. Εδιμβούργο, Σκοτία

Στην ίδια λογική με το Δουβλίνο, το Εδιμβούργο έχει και πολύ καλό κόσμο ΚΑΙ τέλεια νυχτερινή ζωή. Μελαγχολικό, ιδιαίτερο, είναι σίγουρο ότι θα σε γοητεύσει.

5. Φλωρεντία, Ιταλία

Στο είπα ότι θα δείς ξανά την Ιταλία στη λίστα μας. Φυσικά και θα ήταν η Φλωρεντία στη λίστα μας.

4. Λισαβόνα, Πορτογαλία

Γενικά στην Ελλάδα υποτιμάμε λίγο την Πορτογαλία και κάνουμε πολύ μεγάλο λάθος. Η Λισαβόνα είναι ΑΠΛΑ πανέμορφη και το μόνο σίγουρο είναι ότι θα σε εντυπωσιάσει. Επίσης δεν βγάζει καν νόημα πόσο οικονομική είναι.

3. Πράγα, Τσεχία

Αχ η Πράγα. Μια ομορφιά που ναι μοιάζει με τη Βουδαπέστη αλλά και πάλι τόσο ιδιαίτερη! Τα ακραία τζαζόμπαρα που υπάρχουν στην Πράγα, σε συνδυασμό με το τοπίο θα σε μαγέψουν.


2. Βιέννη, Αυστρία

Φυσικά και θα βάζαμε τη Βιέννη στη λίστα. Οποιαδήποτε περαιτέρω εξήγηση είναι περιττή.

1. Παρίσι, Γαλλία

Σχεδόν αντικειμενικά βάλαμε το Παρίσι στην πρώτη θέση. Το λένε τα στατιστικά, οι μήνες του μέλιτος που γίνονται εκεί, ο κόσμος που ερωτεύεται ΞΑΝΑ από την αρχή όταν πηγαίνει και φυσικά η ασύλληπτη ατμόσφαιρα.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη