Η τραγική στιγμή που κοπάδι ελαφιών πηδάει στο κενό από γέφυρα και σκοτώνεται (Φώτο - Βίντεο)


Κάποιοι οδηγοί που ταξίδευαν σε έναν αυτοκινητόδρομο στην Αϊόβα είδαν ένα πανικοβλημένο κοπάδι ελάφια να περνάει μπροστά τους και να πηδάει από την γέφυρα.


Η Κάθριν Βερχούσεν που δημοσιοποίησε το βίντεο στον λογαριασμό της στο Facebook ανέφερε ότι το περιστατικό συνέβη γύρω στις 3.15 το μεσημέρι της περασμένης Κυριακής.

Δείτε το βίντεο
Τρία θηλυκά ελάφια και ένας τάρανδος πέρασαν από πολλές λωρίδες στον δρόμο για να φτάσουν στην γέφυρα και να πηδήξουν.


Το βίντεο τραβήχτηκε από την Κάθριν Βερχούσεν, η οποία περνούσε από τον δρόμο εκείνη την ώρα μαζί με τον σύζυγό της.


Η Κάθριν ανέφερε ότι πρώτα πήδηξε ο τάρανδος και ακολούθησαν τα 3 θηλυκά ελάφια.


«Βλέπαμε τα ελάφια να κατευθύνονται προς την γέφυρα και ευχόμασταν να μην πάνε να πηδήξουν. Ωστόσο, πήγαν κοντά στην γέφυρα και πήδηξαν κατευθείαν. Σοκαρίστηκα. Δεν έχω ξαναδεί τόσο τρομαγμένα ελάφια», ανέφερε η Κάθριν.

Το περιστατικό καταγράφηκε και από τον Ντένις Μπένισεκ, κυνηγό ελαφιών, που οδηγούσε πίσω από την Κάθριν και τον σύζυγό της.


«Όταν είδαμε τα ελάφια, αρχίσαμε να οδηγούμε πιο σιγά. Ο τάρανδος οδηγούσε το κοπάδι και μόλις πήδηξε αυτός τον ακολούθησαν και τα 3 θηλυκά ελάφια», ανέφερε.

Κατά πάσα πιθανότητα τα ελάφια δεν είχαν οικειότητα με την περιοχή, γιατί η γέφυρα είναι καινούργια και πανικοβλήθηκαν. Επίσης, ο υπεύθυνος διατήρησης του Τμήματος Φυσικών Πόρων της Αϊόβα πιστεύει ότι η εποχή κυνηγιού των ελαφιών τα έχει αποπροσανατολίσει.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια