ΚΑΣΤΟΡΙΑ - 48 ώρες Global Game Jam στην Καστοριά (Φώτο)

Ολοκληρώθηκε με επιτυχία το GLOBAL GAME JAM 2018 που διοργανώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά στην Καστοριά, στο Τ.Ε.Ι. Δυτικής Μακεδονίας και ειδικότερα στο Εργαστήριο Εφαρμογών Τεχνητής Νοημοσύνης και Επεξεργασίας Δεδομένων – Σημάτων του Τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε.
Το εργαστήριο ήταν ένας από τους τρεις φυσικούς χώρους διεξαγωγής της συνάντησης στην Ελλάδα και ένας από τους 804 σε παγκόσμιο επίπεδο. Στις 48 ώρες που διήρκησε η εκδήλωση δημιουργήθηκαν 5 παιχνίδια από τα 30 που δημιουργήθηκαν στην Ελλάδα και τα 8578 παγκοσμίως. Όσοι ενδιαφέρονται να περιεργαστούν τα παιχνίδια που αναρτήθηκαν από τη συνάντησή μας, μπορούν να τα επισκεφτούν πατώντας την εικόνα:
Θέλω να ευχαριστήσω ιδιαίτερα την επιχείρηση ΑΜΑΛΘΕΙΑ, Αφοι Κομπατσιάροι Α.Ε. που στήριξε την εκδήλωση προσφέροντας τα γεύματα και τους καφέδες στους συμμετέχοντες της εκδήλωσης. Την Διοίκηση του Ιδρύματος που εξασφάλισε τις προϋποθέσεις διεξαγωγής της εκδήλωσης κατά το Σαββατοκύριακο που το Ίδρυμα είναι κλειστό. Τον ΕΛΚΕ που στήριξε με τη μικρή του συνδρομή την τεχνική υποστήριξή για την προμήθεια μικροεξοπλισμού και των λοιπών δαπανών της εκδήλωσης.
Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε χάρη της άοκνης προσπάθειας του κ. Νικολάου Άγγελου, έμπειρου συνεργάτη μας σε θέματα παιχνιδιών, με πολύχρονη επαγγελματική εμπειρία σε πολυεθνική εταιρεία του είδους. Ο κ. Νικολάου στερήθηκε πολύ από τον προσωπικό του χρόνο ταξιδεύοντας από τον τόπο διαμονής του και παραμένοντας για όλο το 48ωρο στο εργαστήριο βοηθώντας τους συμμετέχοντες σε κάθε πρόβλημά τους.
Θέλω να ευχαριστήσω επίσης τους συμμετέχοντες, πολλοί από αυτούς στερήθηκαν πολύτιμο χρόνο από το διάβασμά τους τώρα την περίοδο των εξετάσεων στο ΤΕΙ.
Ευελπιστώ του χρόνου να πλαισιώσουν την εκδήλωση και νέοι φίλοι για απολαύσουν την εμπειρία της συνεργασίας-δημιουργίας που αναπτύσσεται σε αυτή.
Σινάτκας Ι.
Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη