ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Έκκληση Κεπαπτσόγλου για καλύτερη Αστυνόμευση στο Άργος Ορεστικό (Βίντεο)

Την ανάγκη καλύτερης αστυνόμευσης των παιδικών χαρών και των αύλειων χώρων των σχολείων ζήτησε ο δήμαρχος Άργους Ορεστικού, Παναγιώτης Κεπαπτσόγλου, μιλώντας στη ΣΕΝΤΡΑ, με αφορμή τους νέους βανδαλισμούς σε παιδικές χαρές του δήμου.

«Δυστυχώς έχουμε φαινόμενα βανδαλισμών, όχι μόνο στις παιδικές χαρές, αλλά και σε κοινόχρηστους χώρους, προαύλια σχολείων και πάρκα. Το θέμα δεν είναι τωρινό. Μας απασχολεί ήδη από το 2012, έχουν γίνει συναντήσεις με τη διοίκηση του Αστυνομικού τμήματος του Άργους Ορεστικού, όμως είδαμε πάλι και πριν τις γιορτές, αλλά και τις προηγούμενες ημέρες να έχουμε σπασμένα παιχνίδια, πόρτες, φράχτες, σε βαθμό που τα αντικείμενα που καταστράφηκαν να είναι επικίνδυνα και για την ασφάλεια των παιδιών», επισήμανε ο κ. Κεπαπτσόγλου και συμπλήρωσε: «Απεύθυνα ένα αίτημα στην Αστυνομία να επιληφθεί της κατάστασης, αφού ο Δήμος ειλικρινά δεν αντέχει και δεν είναι και λογικό σε περιόδους κρίσης μια μικρή, κατά την άποψή μου, ομάδα παραβατικών, να διαλύει κατά το δοκούν δημόσια περιουσία, περιουσία των δημοτών. Δεν μπορούμε να το αφήσουμε  έτσι και θα κάνω τα πάντα είτε με τη συμβολή της Αστυνομίας είτε όχι για να παταχθεί αυτό το φαινόμενο».
Μάλιστα ο κ. Κεπατσόγλου σημείωσε ότι «μου φαίνεται αδιανόητο να μην μπορεί η Αστυνομία να βρει ποιος καταστρέφει σε μόνιμη βάση τις παιδικές χαρές».
Αναφορικά με το κόστος επισκευών, ο δήμαρχος του Άργους Ορεστικού τόνισε ότι μιλάμε για νέο εξοπλισμό, για εργατοώρες, για καινούρια μηχανήματα, κάθε φορά που κάποιοι αποφασίζουν να καταστρέψουν τη δημόσια περιουσία.
Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο κ. Κεπαπτσόγλου στη ΣΕΝΤΡΑ
sentra.com.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη