Πανελλήνιες 2018: Το Μάρτιο οι δηλώσεις!


Τι αλλάζει για τους ήδη φοιτητές που θα δηλώσουν συμμετοχή στις Πανελλαδικές Εξετάσεις

Σύμφωνα με το esos.gr, μεταφέρεται για το Μάρτιο, αντί Φεβρουάριο, η χρονική περίοδος δηλώσεων των υποψηφίων για τη συμμετοχή τους στις Πανελλαδικές Εξετάσεις, με απόφαση που υπέγραψε ο υπουργός Παιδείας Κ. Γαβρόγλου.
Η μεταφορά της ημερομηνίας γίνεται, προκειμένου να ενταχθούν στο Μηχανογραφικό τα 26 τμήματα του νέου Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής το οποίο αναμένεται να ψηφιστεί στη Βουλή το τρίτο δεκαήμερο του Φλεβάρη.
Ειδικότερα η απόφαση του υπουργού Παιδείας προβλέπει: Η Αίτηση Δήλωση υποβάλλεται ηλεκτρονικά σε προθεσμία που ανακοινώνεται από το ΥΠΠΕΘ, από τον ίδιο τον ενδιαφερόμενο ή από νόμιμα εξουσιοδοτημένο εκπρόσωπο του εντός του μηνός Μαρτίου (σ.σ. αντί Φεβρουαρίου που ίσχυε) του έτους που επιθυμεί τη συμμετοχή του στις Πανελλαδικές.
Επίσης με την ίδια απόφαση ορίζεται ότι κατ’ εξαίρεση των σχετικών διατάξεων , ο/η υποψήφιος/α δεν δικαιούται να δηλώσει προτίμηση για Σχολή ή Τμήμα ή Εισαγωγική Κατεύθυνση Τμήματος στο οποίο είναι ήδη φοιτητής/τρια.
Ακόμη η ίδια απόφαση προβλέπει ότι με την Αίτηση Δήλωση ο υποψήφιος δηλώνει τη συμμετοχή στην υγειονομική εξέταση και στις πρακτικές δοκιμασίες που απαιτούνται για τα Τμήματα Επιστήμης Φυσικής Αγωγής και Αθλητισμού (Τ.Ε.Φ.Α.Α.).

neolaia.gr 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)