Καρέ-καρέ ο τραυματισμός του Γκαρθία (Φώτο - Βίντεο)

Δείτε πως χτύπησε στο πρόσωπο ο προπονητής του Ολυμπιακού Όσκαρ Γκαρθία, όταν οπαδός του πέταξε αντικείμενο από την εξέδρα. Ο γιατρός του αγώνα κρίνει τη σέντρα του αγώνα που έχει διακοπεί. Τι έλεγαν Σάββας Θεοδωρίδης και Αντελίνο Βιεϊρίνια 

Δεν ξεκίνησε καλά το ντέρμπι του ΠΑΟΚ με τον Ολυμπιακού, αφού για ακόμα μία φορά είχαμε δυσάρεστα απρόοπτα. Ένας ανεγκέφαλος πέταξε αντικείμενο στον προπονητή των ερυθρολεύκων (λέγεται πως είναι ρολό), Όσκαρ Γκαρθία, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί στο πρόσωπο!
O Ισπανός γονάτισε στο έδαφος πιάνοντας και με τα δυο του χέρια το πρόσωπο του, δείχνοντας να υποφέρει. Ο αντιπρόεδρος του Ολυμπιακού, ΣάββαςΘεοδωρίδης, που βρισκόταν κοντά στον Ισπανό άρχισε να λέει: "Παίρνω την ομάδα και φεύγω" όταν αντιλήφθηκε τι συνέβη με τους πρωταθλητές Ελλάδα να κατευθύνονται στα αποδυτήρια.
Κοντά στους πάγκους των δυο ομάδων πήγε και ο αρχηγός του ΠΑΟΚ ΑντελίνοΒιεϊρίνια, ο οποίος άρχισε να φωνάζει: "τι είναι αυτά ρε; Στο "Καραϊσκάκης" γίνονται χειρότερα και δεν φύγαμε".
Τον αγώνα πλέον θα κρίνει ο γιατρός της αναμέτρησης που θα εξετάσει τον προπονητή του Ολυμπιακού, με σκοπό να δει αν μπορεί να συνεχίσει τη δουλειά του ή θα πρέπει να αποχωρήσει.
Δείτε καρέ-καρέ τη στιγμή του τραυματισμού:



Γ.
Δείτε το χαρακτηριστικό βίντεο:







http://www.contra.gr/ 

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!




Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

Τίτλοι Τέλους για το «Λούκυ Λουκ» - Το Θρυλικό Μπαρ στη Θεσσαλονίκη Κλείνει Μετά από 40 Χρόνια (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΟΖΑΝΗ - Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η εαρινή συναυλία του Μουσικού Σχολείου Σιάτιστας (Φώτο)