Πυραυλοκίνητο ποδήλατο «ντροπιάζει» Ferrari (βίντεο)

Τον Φρανσουά Γκισί δεν θα τον έλεγες και πολύ… φυσιολογικό στα μυαλά. Αυτοχαρακτηρίζεται «madman» και «adrenaline junky». Οκ, ποιοι είμαστε εμείς που θα τον αμφισβητήσουμε. Ο τύπος έχει αδυναμία στα ποδήλατα. Όχι τα απλά ποδήλατα, αλλά τις «πειραγμένες» μέχρι σε σημείο παράνοιας, ιδιοκατασκευές, με τις οποίες κυνηγά ρεκόρ ταχύτητας.

Στο βίντεο μπορείτε να τον δείτε να οδηγεί το ποδήλατο-πύραυλο «εδάφους εδάφους» που σχεδίασε ο Άρντολντ Νεράχερ. Και όταν λέμε πύραυλο, το εννοούμε, καθώς τρεις μικροί ωθητήρες του χαρίζουν εξωπραγματικές επιδόσεις.

Για του λόγου το αληθές χρειάζεται μόλις 250 μέτρα και 4,8 δευτερόλεπτα για να επιταχύνει από στάση στη μέγιστη ταχύτητα των -κρατηθείτε- 333km/h! Θεωρητικά η απόδοση του ποδηλάτου φτάνει τους 560 hp (!) ενώ κατά την επιτάχυνση ασκούνται δυνάμεις που αγγίζουν τα 2 G (1,96 για την ακρίβεια).
Στόχος του Γάλλου είναι να μπορέσει να σπάσει το φράγμα των 400 km/h! Μέχρι τότε απολαύστε τον στην πίστα του Paul Ricard να «ντροπιάζει» με το περίεργο ποδήλατό του μια κατακόκκινη Ferrari 430 Scuderia.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη