Εργασία σε σούπερ μάρκετ: Πόσο πληρώνεται η πλήρης απασχόληση;

Σύμφωνα με ρεπορτάζ του site bankingnews.gr, ο βασικός μισθός των εργαζομένων στην «ΑΒ Βασιλόπουλος», πλήρους απασχόλησης είναι 750 ευρώ.

Όσον αφορά τους εργαζόμενους στην «Σκλαβενίτης» μετά και την αναπροσαρμογή που έγινε προσφάτως ο βασικός μισθός των (μέχρι και 2 χρόνια) διαμορφώνεται στα 800 ευρώ ενώ με δύο χρόνια προϋπηρεσία και άνω στα 860 ευρώ.
Επιπλέον του βασικού μισθού, στους εργαζόμενους χορηγείται επίδομα γάμου 60 ευρώ μικτά για τους εργαζόμενους πλήρης απασχόλησης, ενώ για γονείς με τρία παιδιά και άνω, 50 ευρώ μικτά.
Παράλληλα η αλυσίδα συμφώνησε να χορηγεί στους εργαζομένους της έκπτωση 5% για αγορές τροφίμων, ειδών ευρείας κατανάλωσης και ηλεκτρικών μικροσυσκευών από τα καταστήματα της μέχρι 6.000 ευρώ ετησίως και έκπτωση 10% για αγορές ειδών οικιακού εξοπλισμού, ένδυσης και υπόδησης, βιβλίων και παιχνιδιών από τα καταστήματα της χωρίς όριο αγορών.
Στα 800 ευρώ είναι και ο βασικός μισθός των εργαζομένων στα «Lidl», με βάση την τελευταία Επιχειρησιακή Σύμβαση, η οποία όμως θα ανανεωθεί.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς