333 Θέσεις εργασίας εγκρίθηκαν σε 18 Δήμους - Κάποιες σε Κοζάνη & Γρεβενά

Από το Υπουργείο Εσωτερικών, εγκρίθηκαν 333 θέσεις εργασίας με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου σε Νομικά Πρόσωπα Ιδιωτικού Δικαίου των ΟΤΑ ανταποδοτικού χαρακτήρα.

Οι συγκεκριμένες προσλήψεις θα γίνουν μετά από τις εισηγήσεις των Συντονιστών των Αποκεντρωμένων Διοικήσεων του Κράτους για την έγκριση θέσεων με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου ανταποδοτικού χαρακτήρα για το έτος 2018, σε ΝΠΙΔ χωρικής τους αρμοδιότητας.
Οι θέσεις εργασίας πρόκειται να καλύψουν τις ανάγκες των ΝΠΙΔ σε προσωπικό με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου για τις υπηρεσίες ανταποδοτικού χαρακτήρα, διάρκειας έως οκτώ (8) μήνες.
Από τις προσλήψεις προκαλείται δαπάνη ποσού τριών εκατομμυρίων εκατόν είκοσι δύο χιλιάδων οκτακοσίων εβδομήντα τεσσάρων ευρώ (3.122.874€) περίπου σε βάρος των προϋπολογισμών των ΝΠΙΔ η οποία θα αντιμετωπισθεί αποκλειστικά από ίδια έσοδα ανταποδοτικού χαρακτήρα που εισπράττουν οι ανωτέρω φορείς, σύμφωνα με την κείμενη νομοθεσία, για τις αντίστοιχες με την πρόσληψη παρεχόμενες υπηρεσίες.
Πώς θα γίνει η κατανομή των θέσεων; 

Δείτε τον Πίνακα:


Δείτε και την σχετική Απόφαση



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς