ΚΑΣΤΟΡΙΑ - «Εισαγωγή στο Arduino» που πραγματοποιήθηκε από το IEEE Student Branch του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας


Με επιτυχία ολοκληρώθηκε το Arduino Workshop με θέμα «Εισαγωγή στο Arduino» που πραγματοποίησε το IEEE Student Branch του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας.

Το Arduino Workshop πραγματοποιήθηκε την Πέμπτη 19 Απριλίου 2018 και ώρα 14:00-16:00 στην Εργαστηριακή αίθουσα Ε6, στις εγκαταστάσεις του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας στην Καστοριά. Ένα ενδιαφέρον workshop όπου Προπτυχιακοί και Μεταπτυχιακοί φοιτητές έλαβαν μέρος με σκοπό να μάθουν βασικές έννοιες όπως τι είναι ο μικροεπεξεργαστής, τι είναι το Arduino, ποιες είναι οι ιδιότητες του και πως προγραμματίζεται.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την Hellas Digital όπου μας χορήγησε ένα set Arduino το οποίο κληρώθηκε για να το κερδίσει ένας από τους συμμετέχοντες του Workshop. Νικητής ήταν ο Αλέξανδρος Κουρκάκης, Προπτυχιακός φοιτητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής Τ.Ε του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας και του ευχόμαστε να έχει πολλές επιτυχίες στην ζωή του αλλά και να έχει μία ωραία εμπειρία στον κόσμο του Arduino!

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη