ΤΕΙ Καστοριάς: Τα εργοτάξια του ΤΑΡ επισκέφθηκαν φοιτητές του μεταπτυχιακού MOGMAT

Επίσκεψη των φοιτητών του M.Sc. MOGMAT σε εργοτάξια κατασκευής του Διαδριατικού Αγωγού Φυσικού Αερίου ΤΑΡ

Εκ μέρους του Ελληνοαζέρικου Προγράμματος Μεταπτυχιακών σπουδών στη «Διοίκηση & Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου» (M.Sc. MOGMAT) ευχαριστούμε τον κ. Σωτήρη Λάππα ( Αναπληρωτή Τεχνικό Διευθυντή των έργων στο δυτικό τμήμα του αγωγού ΤΑΡ) και τον κ. Μιχάλη Γκοσλιόπουλο ( Υπεύθυνο Τοπικών Κοινωνιών για τη Δυτική Μακεδονία) για την φιλοξενία και την ξενάγηση στις εγκαταστάσεις της εργολήπτριας κοινοπραξίας Bonatti-JP-Αβαξ στην περιοχή Κρεπενή Καστοριάς και στο εργοτάξιο κατασκευής του ΤΑΡ στην Εγνατία Οδό και στον Αλιάκμονα (περιοχή της Καστοριάς).

Στην επίσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στις 16 Μαΐου 2018, συμμετείχαν ο καθηγητής του ΤΕΙ ΔΜ, Κωνσταντίνος Τσανακτσίδης (μέλος της διιδρυματικής επιτροπής M.Sc. MOGMAT) και ο Δρ. Fariz Gulieyv, επισκέπτης καθηγητής από το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν (UNEC).

Η πρωτοβουλία επίσκεψης εντάσσεται στο πλαίσιο των εκπαιδευτικών επισκέψεων που υλοποιεί το Ελληνο –Αζέρικο Διιδρυματικό/Διατμηματικό Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών σπουδών στη «Διοίκηση & Μεταφορά Φυσικού Αερίου και Πετρελαίου» (M.Sc. MOGMAT) του ΤΕΙ Δυτικής Μακεδονίας, που διεξάγεται σε συνεργασία με το Κρατικό Οικονομικό Πανεπιστήμιο του Αζερμπαϊτζάν.

Ο TAP, μέσω του Προγράμματος Κοινωνικών και Περιβαλλοντικών Επενδύσεων του, ενισχύει οικονομικά το Μεταπτυχιακό επιδοτώντας τα δίδακτρα για 5 ακαδημαϊκά έτη .

Ο Διευθυντής

του M.Sc. MOGMAT και Πρόεδρος της Διιδρυματικής Επιτροπής

D. Sc. Econ. Ευάγγελος Σίσκος καθηγητής


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς