ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Καταστροφές στον χώρο του River Party – Τι θα γίνει με το φεστιβάλ (ρεπορτάζ – φωτογραφίες – βίντεο)

Η φύση έδειξε ακόμη μια φορά το καταστροφικό της πρόσωπο στον χώρο του River Party. Για μια ακόμη φορά το γνωστό γεφυράκι έχει υποστεί ζημιές και έχει γκρεμιστεί ένα τμήμα του, όχι όμως τόσο μεγάλο, όσο τον Φεβρουάριο του 2015.
«Το πρόβλημα με τη γέφυρα είναι σχετικά μικρό της τάξης 5-6 χιλ. ευρώ» δήλωσε ο δήμαρχος Νεστορίου κ. Πασχάλης Γκέτσιος, «Το μεγάλο μας πρόβλημα είναι το αποχετευτικό, καθώς ξηλώθηκαν όλοι οι σωλήνες και έχει καταστραφεί ολοκληρωτικά. Θα προχωρήσουμε σε νέο σύστημα αποχέτευσης που θα διοχετεύει τα λήμματα του River Party σε αυτά του Νεστορίου, επάνω στο χωριό. Αυτό το έργο είναι της τάξης των 150.000 ευρώ»
«Επιτέλους!»
Αναφορικά με τη διοργάνωση του μουσικό φεστιβάλ του καλοκαιριού, που είναι σε λιγότερο από 100 ημέρες ο δήμαρχος αναφώνησε, «Επιτέλους! Έχουμε στα χέρια μας, μετά από μήνες προσπαθειών με την Αποκεντρωμένη Διοίκηση, τους Όρους Δημοπράτησης Οργάνωσης του Φεστιβάλ, και θα προχωρήσουμε άμεσα στην προκήρυξη διαγωνισμού για να βρεθεί ο νέος ανάδοχος. Είμαστε στο …και 5’, αλλά θα τα καταφέρουμε».
Τέλος να αναφέρουμε ότι ένα τεράστιο κομμάτι βράχου αποκολλήθηκε πριν από τρεις μήνες, στην αρχή του μονοπατιού μετά το γεφυράκι. Μάλιστα ο άνθρωπος που ειδοποίησε για την κατολίσθηση, είχε περάσει από κάτω, κι αυτή σημειώθηκε μόλις προχώρησε λιγότερο από εκατό μέτρα μακριά. Πραγματικά είχε Άγιο!

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ