ΓΡΕΒΕΝΑ - Ανανέωση του ψηφίσματος για τα νέα διόδια της Εγνατίας


Επαναφέρει ανανεωμένο το προηγούμενο ψήφισμα κατά της δημιουργίας νέων σταθμών διοδίων στην Σιάτιστα, το δημοτικό συμβούλιο Γρεβενών με νέα απόφασή του.


Εκφράζει εκ νέου την αντίθεσή του, όπως αυτή είχε διατυπωθεί στη συνεδρίαση της 6.6.2017 και είχε κατόπιν σε ψήφισμα.

Το Δημοτικό Συμβούλιο εμμένει στο συγκεκριμένο ψήφισμα και διαμαρτύρεται για την υλοποίηση της απόφασης δημιουργίας νέων μετωπικών και πλευρικών σταθμών διοδίων όπως κατασκευάστηκαν, κατασκευάζονται ή πρόκειται να κατασκευασθούν σε τμήματα του αυτοκινητοδρόμου της Εγνατίας Οδού και των καθέτων αυτού οδικών αξόνων.

«Η αύξηση των σταθμών διοδίων στον βασικότερο άξονα της βόρειας Ελλάδας θα έχει άμεσες και ουσιαστικές συνέπειες στις τοπικές οικονομίες καθώς θα επιβαρύνει ακόμα περισσότερο τους εργαζομένους που τη χρησιμοποιούν καθημερινά το δρόμο, από και προς τα Γρεβενά, τα Ιωάννινα, την Κοζάνη και την Καστοριά», επισημαίνεται μεταξύ των άλλων στο ψήφισμα, ενώ ζητά από την Κυβέρνηση να «πιέσει την εταιρεία Εγνατία Οδό Α.Ε. να ακυρώσει την προκήρυξη του διαγωνισμού και παράλληλα από τα σωματεία και τους φορείς της περιοχής να παλέψουν ενάντια στη δημιουργία νέων διοδίων».

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς