ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Η Χρυσή Αυγή Καστοριάς για ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ



ΣΥΡΙΖΑ και ΑΝΕΛ, αφού ενέδωσαν στον ανιστόρητο αλυτρωτισμό των Σλάβων με την παραχώρηση του ονόματος και της ιστορίας της Μακεδονίας μας στους Σκοπιανούς, επιχειρούν τώρα να συγκαλύψουν τις ευθύνες τους και να προσδώσουν «φασιστικό» χαρακτήρα στις δικαιολογημένες διαμαρτυρίες των Ελλήνων, τους οποίους όμως ουδέποτε σεβάστηκαν όταν επί έξι μήνες διαδήλωναν ειρηνικά με τις ελληνικές σημαίες στα χέρια για ένα τόσο μείζον εθνικό θέμα.


        Βλέπουν «φασίστες» ανάμεσα σε οικογενειάρχες Έλληνες που αγαπούν την πατρίδα τους, αλλά αδυνατούν να αντικρίσουν κατάματα τον εσωκομματικό διεθνιστικό σοβινισμό των βουλευτών τους, όπως αυτόν του βουλευτή Φλώρινας, που μετά την εθνικά απαράδεκτη συμφωνία με τα Σκόπια πανηγύριζε ομιλώντας στην γυφτοσκοπιανή διάλεκτο και χορεύοντας «μακεδονικά» αλυτρωτικά τραγούδια.

Αδυνατούν να καταδικάσουν τον «μακεδονικό» εθνικισμό του «Ουράνιου Τόξου» και των υποστηρικτών της ανιστόρητης θεωρίας που κάνει λόγο περί καταπιεσμένης μακεδονικής μειονότητας η οποία ζει εντός των ελληνικών συνόρων.

        Εφόσον Τσίπρας και Καμμένος αγνοούν επιδεικτικά τη λαϊκή βούληση, όπως αυτή διατυπώθηκε μέσα από τεράστια σε όγκο συλλαλητήρια και συγκεντρώσεις σε δρόμους και πλατείες θα πρέπει να θεωρούν αναμενόμενη τη δίκαιη αντίδραση των Ελλήνων που τους θεωρεί ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΟΥΣ, ιδιαίτερα στα ιερά χώματα της Μακεδονίας που ξεπούλησαν με μία μόνο υπογραφή. 


        Οι μόνοι οι οποίοι μπορούν να περπατήσουν σε δρόμους και πλατείες με το κεφάλι ψηλά και κρατώντας την ελληνική Σημαία δίπλα στον λαό είμαστε εμείς, οι Έλληνες Εθνικιστές. Ορμώμενοι από το Βογατσικό και από την Καστοριά, διατυμπανίζουμε σε ολόκληρο τον Ελληνισμό τα λόγια του Ίωνος Δραγούμη, τα οποία και πάλι έγιναν επίκαιρα: «Να ξέρετε πως αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, η Μακεδονία θα μας σώσει. Θα μας σώσει από την βρώμα όπου κυλιούμαστε, θα μας σώσει από την μετριότητα και από την ψοφιοσύνη, θα μας λυτρώσει από τον αισχρό τον ύπνο, θα μας ελευθερώσει. Αν τρέξουμε να σώσουμε την Μακεδονία, εμείς θα σωθούμε».

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Δείτε πως μπορείτε να κατασκευάσετε υπέροχες τσιμεντένιες πλάκες (Φώτο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα Θεοφάνεια του 2018 στη Μεσοποταμία (Φώτο - Βίντεο)

Η φίλη σου βγαίνει με τον πρώην σου: 4 τρόποι για να μην τρελαθείς