ΚΟΖΑΝΗ - Νέα Πτέρυγα στο Μαμάτσειο Νοσοκομείο

Με 10 εκ. ευρώ θα χρηματοδοτηθεί από το Επιχειρησιακό Πρόγραμμα της Περιφέρειας Δυτικής Μακεδονίας εξ ολοκλήρου η επέκταση του Γενικού Νοσοκομείου Κοζάνης, η οποία θα περιλαμβάνει νέα πτέρυγα με υπερσύγχρονο χειρουργικό και ξενοδοχειακό εξοπλισμό.
Τα βήματα που απαιτούνται για την διαδικασία υλοποίησης του έργου εξετάστηκαν χθες Τρίτη 19 Ιουνίου στην ευρεία σύσκεψη, που πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Περιφερειακής Ενότητας Κοζάνης, παρουσία μεταξύ των άλλων, του περιφερειάρχη Δυτικής Μακεδονίας, Θεόδωρου Καρυπίδη, του αντιπεριφερειάρχη Κοζάνης, Παναγιώτη Πλακεντά, του αντιπεριφερειάρχη Υγείας, Ρούση Αλεξανδρή, του διοικητή της 3ης Υγειονομικής Υπηρεσίας Γιώργου Κίρκος, του διοικητή του Νοσοκομείου Γιώργου Χιωτίδη και του διευθύνοντα συμβούλου της ΑΝ.ΚΟ..

«Σήμερα κάναμε ένα ακόμη βήμα ευθύνης, ξεκλειδώνοντας όλες οι διαδικασίες για την επέκταση του Μαμάτσειου Κοζάνης, ώστε οι πολίτες της Δυτικής Μακεδονίας να έχουν ένα υπερσύχρονο νοσοκομείο που να αρμόζει στις νέες ανάγκες που απαιτούνται στον ευαίσθητο χώρο της υγείας» τόνισε ο κ. Καρυπίδης, ενώ από την πλευρά του ο κ. Κίρκος, αφού ευχαρίστησε την Περιφέρεια για την οριστική λύση που έδωσε, επισήμανε ότι η νέα πτέρυγα θα δώσει «αναπνοή, ανάσα και βηματισμό ώστε να πάει στο μέλλον» το Μαμάτσειο Νοσοκομείο.

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ – Σύνταξη: Μάκης Νασιάδης

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)