ΚΟΖΑΝΗ - Αντιδρούν οι εθελοντές του Κυνοκομείου Πτολεμαΐδας στα σχέδια της δημοτικής αρχής για δημιουργία σύγχρονου καταυλισμού Ρομά δίπλα στο κυνοκομείο – Ένταση στο δημοτικό συμβούλιο Εορδαίας (Βίντεο)


Αντιδρούν οι εθελοντές του Κυνοκομείου Πτολεμαΐδας στα σχέδια της δημοτικής αρχής για δημιουργία σύγχρονου καταυλισμού Ρομά σε χώρο δίπλα στο κυνοκομείο. Με αφορμή τη συζήτηση στη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας, το βράδυ της Τρίτης 10/7, για την υποβολή πρότασης στην Eιδική Γραμματεία κοινωνικής ένταξης των Ρομά, για τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσης, οι εθελοντές εξέφρασαν τη διαφωνία τους, θέτοντας ζητήματα ασφάλειας των ζώων, αλλά και δικής τους ασφάλειας, όταν χρειάζεται να μεταβούν στο κυνοκομείο, ακόμη και βραδινές ώρες, για να ταΐσουν τα ζώα. Όπως λένε στο kozan.gr, δεν έχουν πρόβλημα με τους Ρομά, εύχονται  να τακτοποιηθούν ώστε να ζουν σε ανθρώπινες συνθήκες, όχι όμως δίπλα στο καταφύγιο, το οποίο, όπως επισημαίνουν , λειτουργεί παράνομα, αφού δεν υπάρχει άδεια λειτουργίας, με τη συνδρομή εθελοντών κι ο δήμος έχει ξεχάσει τις αρμοδιότητες που του αναλογούν. Δείτε το βίντεο που μας έστειλε ο Γ. Κατσανίκος:
Ένα μεγάλο μέρος της συζήτησης, στη συνεδρίαση, του δημοτικού συμβουλίου Εορδαίας, το βράδυ της Τρίτης 10/7, για την υποβολή πρότασης στην ειδική Γραμματεία κοινωνικής ένταξης των Ρομά για τη βελτίωση συνθηκών διαβίωσης.
Βίντεο 17 λεπτά


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς