ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Στις 02 Σεπτεμβρίου το 1ο Super Cup της ΕΠΣ Καστοριάς

Η φετινή ποδοσφαιρική χρονιά στο τοπικό ποδόσφαιρο της Καστοριάς ανοίγει με την καθιέρωση ενός νέου ποδοσφαιρικού θεσμού, που θέλουμε να αποτελέσει γιορτή για το ποδόσφαιρο, το  Super Cup. 
Πρόκειται για έναν αγώνα που στόχος μας είναι να αποτελέσει την έναρξη της  ποδοσφαιρικής σεζόν και να ακολουθήσουν οι επίσημοι αγώνες Κυπέλλου και πρωταθλημάτων.
Το 1o  Super Cup  θα διεξαχθεί την  Κυριακή 2 Σεπτεμβρίου 2018 στο γήπεδο της Μεσοποταμίας και ώρα 17:00 με ελεύθερη είσοδο για όλους τους φιλάθλους. Αντιμέτωποι θα τεθούν ο πρωταθλητής της Α’ κατηγορίας της ΕΠΣ την αγωνιστική περίοδο 2017 - 18, ΜΕΓΑΣ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΑΛΛΙΘΕΑΣ και ο Κυπελλούχος ΗΡΑΚΛΗΣ ΠΟΛΥΚΑΡΠΗΣ.

Δύο  ομάδες της Ένωσης που τα τελευταία χρόνια πρωταγωνιστούν στο πρωτάθλημα της ΕΠΣ ενώ στη φετινή περίοδο δεν θα βρεθούν αντιμέτωποι  αφού θα  συμμετάσχουν σε διαφορετικές διοργανώσεις :Στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής Κατηγορίας για πρώτη φορά ο πρώτος, ενώ ο δεύτερος θα συμμετέχει πάλι στην Α' Κατηγορία της ΕΠΣ ΚΑΣΤΟΡΙΑΣ.

Ο αγώνας αυτός είναι μία πρώτης τάξεως ευκαιρία αφενός για τους δύο προπονητές να δοκιμάσουν τα νέα τους αποκτήματα σε επίσημο ποδοσφαιρικό αγώνα και αφετέρου για τον κόσμο προκειμένου να δει και να  βγάλει τα συμπεράσματά τους για την ετοιμότητα των  ομάδων τους.
Η ΕΠΣ Καστοριάς καλεί όλους τους φιλάθλους να δώσουν το παρών στην πρώτη ποδοσφαιρική αυτή αναμέτρηση για την νέα σεζόν, σε ένα παιχνίδι γιορτή, που σκοπό έχει να αναβαθμίσει το επίπεδο του τοπικού μας ποδοσφαίρου.
Παρακαλούμε να μην προγραμματιστούν φιλικοί αγώνες για το απόγευμα της ημέρας διεξαγωγής του SUPER CUP.

ΕΠΑΘΛΑ ΑΓΩΝΩΝ
Στη νικήτρια ομάδα του SUPER CUP θα      απονεμηθεί κύπελλο και μετάλλια σε κάθε ποδοσφαιριστή.
Στη δεύτερη ομάδα (φιναλίστ) θα απονεμηθεί αναμνηστική πλακέτα και μετάλλια σε κάθε ποδοσφαιριστή.
Αναμνηστικά έπαθλα θα απονεμηθούν και στους Διαιτητές.

Χορηγοί του SUPER CUP: 
ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΑ ΕΙΔΗ SPORTACTION στην Μεσοποταμία.
ΔΗΜΗΤΡΙΑΔΗΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΗΣ ΚΤΗΝΊΑΤΡΟΣ. Γράμμου 68 Καστοριά.
ΧΡΙΣΤΟΠΟΥΛΟΥ ΡΑΝΙΑ
Hostel Elanthi στο Μανιάκοι.
ΠΕΤΡΌΠΟΥΛΟΣ ΑΝΤΩΝΗΣ
ΚΑΦΕΤΕΡΙΑ THE MALL Εμπορικό κέντρο ΚαστοριάΑν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια