ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018

ΜΕ ΤΗΝ ΜΑΤΙΑ ΤΟΥ ΔΗΜΗΤΡΗ 02 ΑΥΓΟΥΣΤΟΥ 2018
1 Εκνευρισμένος δήλωσε για το θέμα με το Δρόμο Γέφυρα Βενέτικου – Ελευθεροχώρι ο Περιφερειάρχης Δυτικής Μακεδονίας όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις, αφήνοντας αιχμές στην Αποκεντρωμένη Διοίκηση Ηπείρου – Δυτικής Μακεδονίας. Πάντως πρώτη Φορά βλέπουμε Δημόσια να εκφράζει την Αντίθεση του ο Θεόδωρος Καρυπίδης για την Αποκεντρωμένη Διοίκηση όπου Συντονιστής είναι ο Προσωπικός του Φίλος Βασίλης Μιχελάκης. Μένει να δούμε πως θα αντιδράσει η Αποκεντρωμένη στις δηλώσεις και τις αιχμές του κ.Καρυπίδη για το Έργο Γέφυρα Βενέτικου – Ελευθεροχώρι .
2 Την Εκ Νέου Υποψηφιότητα του για το Δήμο Γρεβενών ανακοίνωσε κατά την διάρκεια Συνέντευξης Τύπου ο Επικεφαλής της Μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου π.Δήμαρχος & Νομάρχης Γρεβενών Δημοσθένης Κουπτσίδης παρουσία φίλων και συνεργατών αλλά και Νέων Ανθρώπων που θα είναι στις Εκλογές του 2019 δίπλα του. «Θα δώσουμε τη μάχη για να ξαναφέρουμε το χαμόγελο στα Γρεβενά» δήλωσε ο πρώην Δήμαρχος ο οποίος ετοιμάζει ένα δυνατό ανανεωμένο ψηφοδέλτιο. Άλλωστε ο Δημοσθένης Κουπτσίδης το έχει αποδείξει ότι αγαπαέι και τον Αγαπάνε τα Γρεβενά γι αυτο τον εξέλεξαν Νομάρχη το 2006 από την Πρώτη Κυριακή με 15.976 Ψήφους και το 2010 Δήμαρχο Γρεβενών από την Πρώτη Κυριακή Με ποσοστό 53.70%.
3 Επιβάλλεται η ασφαλτόστρωση προς το μνημείο του Ιερομάρτυρα Αιμιλιανού τόνισε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Βαγγέλης Σημανδράκος κατά την διάρκεια της Σύσκεψης που έγινε στην Π.Ε για τα έργα. Ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών αιφνιδίασε τον Περιφερειάρχη με το αίτημα του για την ασφαλτόστρωση του δρόμου που οδηγεί στο μνημείο του Ιερομάρτυρα Αιμιλιανού, ώστε να υπάρχει εύκολη πρόσβαση και να τιμούμε όπως πρέπει αυτούς που έχουν χύσει το αίμα τους για την ελευθερία της περιοχής.
4 Δυναμική είναι την τελευταία Περίοδο η Παρουσία σε εκδηλώσεις που γίνονται στις τοπικές Κοινότητες της Π.Ε Γρεβενών του Περιφερειακού Σύμβουλου Γιάννη Γιάτσιου .Ο κ Γιάτσιος συνεχίζει την έντονη κινητικότητα ενόψει και των Αυτοδιοικητικών Εκλογών του 2019 που η πληροφορίες λένε ότι θα είναι παρών και πάλι στην Περιφερειακή Αυτοδιοίκηση.
5 «Για μένα έκλεισε ο Κύκλος μου στα Γρεβενά και από τον Τόπο Καταγωγής μου θα ασχοληθώ ενεργά με τα Κοινά στον Τόπο Διαμονής μου». Αυτά Δήλωσε ο Αντιπεριφερειάρχης Γρεβενών Ευάγγελος Σημανδράκος οποίος αφήνει τον Δεύτερο Βαθμό Αυτοδιοίκησης και μεταβαίνει στον Πρώτο Βαθμό ως Υποψήφιος Δήμαρχος Κοζάνης στις Εκλογές του Μάιου του 2019 και όπως δήλωσε ο ίδιος «πάμε μπροστά με τους πολίτες για την Κοζάνη που αγαπάμε».
6 Αρχές του 2019 θα φθάσει το Φυσικό Αέριο στη Δεσκάτη στον πρώτο καταναλωτή δήλωσε μιλώντας στο Δελτίο του West Channel ο Δήμαρχος Δεσκάτης Δημήτρης Καραστέργιος και ήδη το δημοτικό συμβούλιο Δεσκάτης ενέκρινε ομόφωνα την παραχώρηση οικοπέδου προκειμένου να κατασκευαστεί ο σταθμός αποσυμπίεσης του Φυσικού Αερίου.
Μπράβο στο Δημήτρη Καραστέργιο για τις Σημαντικές Πρωτοβουλίες και Δράσεις που παίρνει για το Δήμο.
7 Αισιόδοξος και χαρούμενος είναι πλέον ο Περιφερειακός Σύμβουλος και Πρώην Αντιπεριφερειάρχης Θεόδωρος Θεοδώρου για την Θετική Εξέλιξη του Έργου Σπήλαιο Πορτίτσα. Ας ελπίσουμε το έργο να γίνει γρήγορα ώστε να είναι ποιο εύκολη η Πρόσβαση στη Μαγευτική Πορτίτσα.
Δημήτρης Βακρατσάς
Δημοσιογράφος

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)