Οι 5 "βρώμικες" ατάκες που θέλει να ακούει μία γυναίκα στο κρεβάτι! - Η 3η θα την απογειώσει


Στο έχω πει πολλές φορές αλλά θα το ξαναπώ μέχρι να μαλλιάσει η γλώσσα μου και μέχρι εσύ να με βγάλεις πια ασπροπρόσωπη: Η γυναίκα είναι ον εγκεφαλικό. Έχοντας αυτό ως δεδομένο, οφείλω να σου πω ότι όσους κοιλιακούς κι αν έχεις -δε πα να είσαι και ο Κοκκινάκης του Survivor (νταξ, υπερβάλλω)- αν πρώτα δεν μας βατέψεις το μυαλό, σοβαρή δουλειά δεν θα γίνει.


Το μπλά-μπλα είναι απαραίτητο συστατικό για τα ραντεβού, αλλά παίζει σημαντικότατο ρόλο και στο κρεβάτι. Και εκεί ισχύει απόλυτα το «καλύτερα να μασάς, παρά να μιλάς», ωστόσο ισχύει ακόμα περισσότερο. Και όσο και αν δεν υπάρχουν κανόνες και όρια σε όσα συμβαίνουν στην κρεβατοκάμαρα (στο πλυντήριο ρούχων, στο αυτοκίνητο, στο τραπέζι, στο ξενοδοχείο, στο παγκάκι και όπου τη βρίσκεις τέλος πάντων), θέλουμε να σε ακούμε εκείνη την ώρα να μας μιλάς και να μας κάνεις να το χαιρόμαστε περισσότερο.

Και αν χαιρόμαστε εμείς, θα φροντίσουμε να χαρείς και εσύ. Και εφόσον είμαστε όλοι χαρούμενοι (βλέπεις δεν μιλάω αυστηρά για δύο), τότε να είσαι σίγουρος ότι δεν θα μας νοιάζει που οι κοιλιακοί σου δεν είναι σαν να έχουν βγει από το photoshop. Για αυτό σου λέω, δεν χρειάζεται να αυτοσχεδιάσεις. Χρειάζεται να μας πεις αυτά που θέλουμε να ακούσουμε.

«Τι ***άρα έχεις»

Σε αντίθεση με το φλερτ, την ώρα της μάχης επιβάλλονται οι υπερθετικοί. Η συγκεκριμένη ατάκα σου δίνει τη δυνατότητα αυτοσχεδιασμού αλλά και προσωπικής πρωτοβουλίας. Ακόμα και αν είναι απόλυτα αληθινή, ακόμα και αν έχεις πάει με γυανίκες με καλύτερο σώμα, ποτέ δεν βλάπτει. Και κυρίως δεν βλάπτει να επαινείς σημεία του κορμιού της για τα οποία νιώθει ανασφάλεια. Όμως προσοχή, γιατί είναι πολυ λεπτή η γραμμή που χωρίζει την αποθέωση από το δούλεμα.

Αν, ξέρω ‘γω, το στήθος της είναι μικρό, δεν χρειάζεται να το εκθειάζεις λες και έχεις μπροστά σου τη Μέγκαν Φοξ. Αν δεν έχει απολύτως τίποτα, παίξε με το πρόσωπο. Εδώ κολλάει, για παράδειγμα, το «Τι χειλάρες είναι αυτές»-ακόμα κι αν δεν έχει και προσπαθεί η δόλια με μολύβι και κραγιόν. Τελοσπάντων, ένα σημείο πάνω της θα βρεις για να κάνεις ένα σχόλιο -έλεος δηλαδή.

«Έχεις πολύ ωραία γεύση»

Εσύ μπορεί να γελάς, αλλά δεν είναι για γέλια. Εμείς τα κορίτσια έχουμε ένα θέμα με αυτό, θέλουμε κάθε σημείο του σώματός μας -και φυσικά το πιο ερωτογενές- να βγάζει φρεσκάδα, καθαριότητα και ομορφιά. Νιώθουμε ανασφάλεια, και για να αφήσουμε άντρα να το πλησιάσει, με άλλο όργανο εκτός του πέους, θα πρέπει να έχουμε τριπλοτσεκάρει ότι μυρίζει σαν την πρώτη μέρα της άνοιξης. Οπότε ένας μικρός έπαινος θα μας έκανε πολύ χαρούμενες.

«Λατρεύω όταν με…»

Κιαι εδώ σου αφήνω περιθώρια να πρωτοτυπήσεις. Είσαι φαν του στοματικού; «Λατρεύω όταν με γλείφεις». Θες να μας αφήσεις πρωτοβουλία και να μας θαυμάζεις από χαμηλά; «Λατρεύω όταν είσαι από πάνω». Είσαι φαν του οτιδήποτε; Πες ότι λατρεύεις όταν σε… whatever.

Και όλα αυτά διότι δεν είμαστε μόνο ανασφαλείς σχετικά με το σώμα, τη μυρωδιά μας (πόσες ενοχές θα μας φορτώσει αυή κοινωνία), αλλά και με τις επιδόσεις μας. Και επειδή δεν είναι στη φύση μας να ρωτάμε: «Ήμουν η καλύτερη που έχεις πάει;», καλό θα ήταν η επιβράβευση να έρχεται από σένα, με ειλικρίνεια και αυθορμητισμό. Σου αρέσει το στοματικό που σου κάνω; Απολαμβάνεις όταν βγάζω το cowgirl από μέσα μου ή όταν σου ρίχνω και καμιά… ανάποδη; Πες το γιατί αυτά καλό είναι να γίνονται και να λέγονται! Δεν μπορούμε να ζούμε μονίμως μέσα στην αγωνία.

«Θέλω να γλείψω κάθε σημείο του κορμιού σου»

Που σημαίνει ότι όχι μόνο σου αρέσει κάθε σημείο στο σώμα μας, αλλά σου αρέσει τόσο πολύ που θες να αφιερώσει χρόνο και σάλιο πάνω του. Με λίγα λόγια με μία και μόνο φράση καταρρίπτεις τρεις βασικές ανασφάλειες: Αυτή του κορμιού (σου αρέσει από πάνω μέχρι κάτω), αυτή της… απαλότητας (γι’ αυτό τη φιλάς άλλωστε) και αυτή της μυρωδιάς (σε διαφορετική περίπτωση δε θα την πλησίαζες καν). Συγχαρητήρια, μόλις την έκανες πολύ χαρούμενη και, αν είναι σωστή, θα αντοποδώσει με λόγια και με πράξεις (κυρίως).

«Θέλω πρώτα εσύ να νιώσεις καλά»

Τελευταίο στη λίστα, αλλά πρώτο χρονικά. Προσοχή, μην πεις την ατάκα χωρίς το «πρώτα» γιατί εκεί κρύβεται όλη η ουσία. Δεν έχει σημασία αν θα τελειώσεις μέσα σε 2 λεπτά (λέμε τώρα), σημασία έχει ότι θα σε κοιτάξουμε με δέος και θα πιάσουμε αμέσως δουλεια. Γιατί πολύ απλά, αγόρια αλτρουιστές, που πρώτα δίνουν και μετά παίρνουν, δε βρίσκεις εύκολα. Και ναι, είσαι ένα από αυτά!

Γωγω Φουντα


Tromaktiko

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς