Το δωρεάν γυμναστήριο με την ωραιότερη θέα της Θεσσαλονίκης! (Φώτο)

Το πρώτο υπαίθριο αθλητικό κέντρο της πόλης

Αθληση στη φύση! Στη Θεσσαλονίκη γίνεται; Και όμως γίνεται… Το πρώτο υπαίθριο γυμναστήριο της πόλης, που βρίσκεται εδώ και λίγους μήνες στη Νέα Παραλία έχει «κλέψει» τις καρδιές μικρών και μεγάλων…
Με 11 σύγχρονα, πιστοποιημένα και ανοξείδωτα όργανα ειδικών προδιαγραφών, σχεδιασμένα ώστε να γυμνάζουν κάθε μυϊκή ομάδα του σώματος, χωρίς την παρουσία γυμναστή (αναγράφουν οδηγίες), με δωρεάν χρήση, σε ένα ανοιχτό και υπέροχο περιβάλλον, αποτελεί δικαιολογημένα πόλο έλξης για τους κατοίκους της Θεσσαλονίκης και όχι μόνο.
Που θα βρείτε άλλωστε ένα γυμναστήριο με τέτοια θέα; Αντικρίζοντας το γαλάζιο της θάλασσας, τη Νέα Παραλία και την πόλη της Θεσσαλονίκης, η άθληση περνάει σε άλλη… διάσταση.
Το πρώτο ανοιχτό αθλητικό κέντρο του κεντρικού δήμου, το οποίο στήθηκε στο παραλιακό μέτωπο, μεταξύ του Μεγάρου Μουσικής και των γηπέδων τένις, αποτελεί αναμφισβήτητα τόπο συνάντησης και αγαπημένο σημείο για πολλούς Θεσσαλονικείς. Μεταξύ αυτών και των συνταξιούχων, οι οποίοι αφού απολαμβάνουν τη βόλτα τους στην παραλία, καταλήγουν εκεί για να γυμναστούν, να γνωριστούν, να μιλήσουν μεταξύ τους, οποιαδήποτε ημέρα και ώρα το επιθυμούν.
Για όσους έχουν επισκεφθεί ή έχουν ζήσει στο εξωτερικό, σίγουρα η εικόνα αυτή δεν είναι άγνωστη. Κάλλιο αργά, παρά ποτέ όμως! Ευχόμαστε να δούμε και άλλους τέτοιους χώρους τόσο στο δήμο Θεσσαλονίκης, όσο και στους υπόλοιπους δήμους.
Αξίζει να αναφέρουμε πως δεν πρόκειται για μία παιδική χαρά αλλά για ένα σύγχρονο χώρο άθλησης. Γι’ αυτό και η χρήση του επιτρέπεται σε άτομα ηλικίας άνω των 14 ετών.



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη