ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Μόνος στο ρετιρέ ο Νταηλάκης! - Δείτε τα αποτελέσματα και τις βαθμολογίες της Α' κατηγορίας

Τη… μοναξιά της κορυφής  απολαμβάνει ο Νταηλάκης μετά τα αποτελέσματα της 3ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος Α΄ κατηγορίας Pizza & Bar Food «Η Πάπια», μία αγωνιστική που πρόσφερε αρκετό θέαμα, συγκινήσεις, ανατροπές αλλά και εκπλήξεις.





Η ομάδα του Γιάννη Τσεμπερίδη πανηγύρισε το πρώτο τρίποντο εκτός έδρας, επικρατώντας εύκολα στο γήπεδο του Τοιχιού της τοπικής ΑΕ Βιτσίου με σκορ 0-3 και σε συνδυασμό με τις απρόσμενες εκτός έδρας ήττες των Γραμμοχωρίων και του Μαυροχωρίου, απολαμβάνει τη… μοναξιά της κορυφής με 7 βαθμούς.

Επίσης, μόνος στη 2η θέση βρίσκεται, πλέον, ο Ηρακλής Πολυκάρπης, ο οποίος με σύμμαχο την θετική παράδοση, πέρασε άνετα από την Κορησό της τοπικής Δόξας με σκορ  1-4, ένα ματς που ολοκληρώθηκε με ΤΡΕΙΣ ΚΟΚΚΙΝΕΣ ΚΑΡΤΕΣ (Δύο οι γηπεδούχοι).

Ισόπαλο 1-1 έληξε το παραδοσιακό ντέρμπι Αστραπής Μεσοποταμίας-  Παναργειακός, ύστερα από ένα ενδιαφέρον και δυνατό ματς, με τους γηπεδούχους να ισοφαρίζουν στο 86’, διατηρώντας για 9η χρονιά το αήττητο στις μεταξύ τους αναμετρήσεις, ενώ από το 37’ είχαν και αριθμητικό πλεονέκτημα (αποβολή Μήλιου).

Ματς γκραν-γκινιόλ με άρωμα Αγγλίας (ανατροπές στο σκορ και δραματικό φινάλε), ήταν αυτό μεταξύ Δόξας Αμπελοκήπων και Ομόνοιας Βογατσικού, που έληξε ισόπαλο με σκορ 3-3, σκορ που διαμορφώθηκε στα… χασομέρια (95’), λεπτό στο οποίο ισοφάρισαν οι γηπεδούχοι, ενώ είχαν προηγηθεί δύο φορές στο σκορ (1-0 και 2-1)!!!

Γκολ και θέαμα πρόσφεραν ΑΟ Κάστωρ και Γραμμοχώρια μετά από ένα συναρπαστικό και δραματικό σε εξέλιξη παιχνίδι, που βρήκε νικητές τους γηπεδούχους με σκορ 4-3. Η νεανική ομάδα του Κάστορα ύστερα από πολύ καλή εμφάνιση, υποχρέωσε τα ελάφια στην πρώτη τους ήττα, διατηρώντας παράλληλα την ισχυρή παράδοση στα μεταξύ τους παιχνίδια μετρώντας 10 νίκες και 2 ισοπαλίες σε  12 αγώνες!

Η έκπληξη της ημέρας σημειώθηκε στο γήπεδο της Πενταβρύσου, όπου η τοπική ομάδα μετά από ένα πολύ άσχημο ξεκίνημα στο φετινό πρωτάθλημα (2 ήττες), πανηγύρισε την πρώτη της νίκη, επικρατώντας με σκορ 3-1 του Γράμμου Μαυροχωρίου, μιας αήττητης μέχρι σήμερα ομάδας, τόσο στο πρωτάθλημα, όσο και στο κύπελλο.










Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς