«Ήμασταν τρεις εβδομάδες στον παράδεισο». Ο ηθοποιός Μάθιου ΜακΚόναχι αποθεώνει τα ελληνικά νησιά σε δημοφιλή εκπομπή του NBC

Η Ελλάδα είναι ένας από τους ομορφότερους προορισμούς για διακοπές, με επισκέπτες από όλο τον κόσμο. Έτσι και αρκετοί αστέρες του Χόλιγουντ επιλέγουν την Ελλάδα για να κάνουν τις καλοκαιρινές διακοπές τους.
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι ήταν ένας από τους αστέρες που επέλεξαν φέτος να επισκεφθούν την Ελλάδα. Επισκέφθηκε αρχικά τη Μύκονο, μετά την Αντίπαρο και στη συνέχεια έκανε ένα πέρασμα και από άλλα νησιά του Αιγαίου.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στη βραδινή ψυχαγωγική εκπομπή του Τζίμι Φάλον, όπου μίλησαν για τα επόμενα επαγγελματικά του σχέδια. Συζήτησαν επίσης και για τις καλοκαιρινές διακοπές του αστέρα στην Ελλάδα, όπου ο ίδιος αποθέωσε τη χώρα, χαρακτηρίζοντάς τη ως παράδεισο.
Ο Μάθιου ΜακΚόναχι αρχικά είχε προγραμματίσει να μείνει στην Ελλάδα για τρεις εβδομάδες. Όμως μαγεύτηκε τόσο με την ομορφιά και τη φιλοξενία της χώρας, που αποφάσισε να παρατείνει τη διαμονή του για ακόμη μία εβδομάδα.
«Η γη είναι φιλική, τα νερά «δεν δαγκώνουν», οι άνθρωποι αγαπούν τις οικογένειες και συμπεριφέρονται στις ηλικιωμένες γυναίκες, όπως η μητέρα μου, σαν βασίλισσες», δήλωσε κατενθουσιασμένος ο ηθοποιός.
Δείτε το βίντεο με τον ηθοποιό να μιλάει για τις καλοκαιρινές διακοπές του:
http://valueforlife.gr/

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)