118 θέσεις εργασίας στη 4η Υγειονομική Περιφέρεια Μακεδονίας και Θράκης


Η 4Η ΥΓΕΙΟΝΟΜΙΚΗ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ ΚΑΙ ΘΡΑΚΗΣ

ανακοινώνει την 
πρόσληψη, με σύμβαση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, συνολικά εκατόν δέκα οκτώ (118) ατόμων για την αντιμετώπιση απρόβλεπτων και επειγουσών περιστάσεων για τις ανάγκες καθαριότητας των Κέντρων Υγείας του Πρωτοβάθμιου Εθνικού Δικτύου Υγείας (Π.Ε.∆.Υ.) στις Περιφερειακές Ενότητες Θεσσαλονίκης, Χαλκιδικής, Κιλκίς, Σερρών, Δράμας, Καβάλας, Ξάνθης, Ροδόπης και Έβρου αρμοδιότητας 4ης Υ.ΠΕ. Μακεδονίας- Θράκης που εδρεύει στη Θεσσαλονίκη, και συγκεκριμένα του εξής, ανά υπηρεσία, έδρα, ειδικότητα και διάρκεια σύμβασης, αριθμού ατόμων:

118 ΥΕ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ

Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να συμπληρώσουν την αίτηση με κωδικό ΕΝΤΥΠΟ ΑΣΕΠ ΣΟΧ.7 και να την υποβάλουν, είτε αυτοπροσώπως, είτε με άλλο εξουσιοδοτημένο από αυτούς πρόσωπο, εφόσον η εξουσιοδότηση φέρει την υπογραφή τους θεωρημένη από δημόσια αρχή, είτε ταχυδρομικά με συστημένη επιστολή, στα γραφεία της υπηρεσίας στην ακόλουθη διεύθυνση:
4η Υ.Πε. Μακεδονίας και Θράκης Αριστοτέλους 16, Τ.Κ. 546 23, Θεσσαλονίκη, Τμήμα Διαχείρισης Ανθρώπινου Δυναμικού, (τηλ. επικοινωνίας: 2313 327873, 874, 835, 872, 873, 874).

Στην περίπτωση αποστολής των αιτήσεων ταχυδρομικώς το εμπρόθεσμο των αιτήσεων κρίνεται με βάση την ημερομηνία που φέρει ο φάκελος αποστολής, ο οποίος μετά την αποσφράγισή του επισυνάπτεται στην αίτηση των υποψηφίων.

Η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων είναι δέκα (10) ημέρες (υπολογιζόμενες ημερολογιακά) και αρχίζει από την επόμενη ημέρα της τελευταίας δημοσίευσης της παρούσας σε τοπικές εφημερίδες ή της ανάρτησής της στο κατάστημα της υπηρεσίας , στα παραρτήματα αυτής, όπου προκηρύσσονται οι ανωτέρω θέσεις, καθώς και στο χώρο ανακοινώσεων των δημοτικών καταστημάτων των δήμων Δράμας,Νευροκοπίου, Παρανεστίου, Δοξάτου, Προσοτσάνης, Αλεξανδρούπολης, Διδυμοτείχου, Ορεστιάδας, Σουφλίου, Θεσσαλονίκης, Λαγκαδά, Βόλβης, Θερμαϊκού, Θέρμης, Καβάλας, Παγγαίου, Νέστου, Θάσου, Παιονίας, Κιλκίς, Κομοτηνής, Ιάσμου, Μαρώνειας, Αρριανών, Ξάνθης, Τοπείρου, Αβδήρων, Μύκης, Σερρών, Αμφίπολης, Ν. Zίχνης, Ηράκλειας, Βισαλτίας, Σιντικής, Εμμ. Παππά, Ν. Προποντίδας, Σιθωνίας, Πολυγύρου, Κασσάνδρας, Αριστοτέλη, στους οποίους εδρεύουν η υπηρεσία μας και τα παραρτήματα αυτής και στο Κτίριο Διοίκησης Αγ. Όρους, εφόσον η ανάρτηση είναι τυχόν μεταγενέστερη της δημοσίευσης στις εφημερίδες. Η ανωτέρω προθεσμία λήγει με την παρέλευση ολόκληρης της τελευταίας ημέρας και εάν αυτή είναι, κατά νόμο, εξαιρετέα (δημόσια αργία) ή μη εργάσιμη, τότε η λήξη της προθεσμίας μετατίθεται την επόμενη εργάσιμη ημέρα.

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ