Θρίλερ με τη δολοφονία της Κοζανίτισσα στην Ολλανδία – Τι λένε γείτονες για το ζευγάρι


- Για τη δολοφονία κρατείται ο σύντροφός του θύματος ο οποίος είναι επίσης ελληνικές καταγωγής - Οι γείτονες μιλούν με τα καλύτερα λόγια για το ζευγάρι - Πριν τη δολοφονία ακούστηκε φασαρία από το σπίτι είπαν μάρτυρες - Στην Ολλανδία πήγε ο αδερφός της άτυχης γυναίκας για να παραλάβει τη σορό της
Η 47χρονη γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι που έμενε στην Ολλανδία, με την Αστυνομία να ανακοινώνει ότι πρόκειται για δολοφονία, για την οποία κρατείται ο 31 ετών σύντροφός της, επίσης ελληνικής καταγωγής.

Σύμφωνα με τα ολλανδικά μέσα ΜΜΕ, η γυναίκα βρέθηκε νεκρή στο σπίτι γύρω στη 1:40 π.μ. Σημαντική θεωρείται η μαρτυρία γείτονα ότι λίγο νωρίτερα, είχε ακούσει φασαρία από το διαμέρισμα του ζευγαριού.

«Ακουγόταν σαν να έπεφταν καρέκλες. Αλλά, δε ξέρω αν έχει σχέση αυτό» είπε ένας μάρτυρας.

Όπως είπε ένας άλλος γείτονας για τον σύντροφο της γυναίκας: «Οι νέοι στη γειτονιά συνήθως είναι αφηρημένοι. Αυτός πάντα έλεγε καλημέρα. Μάλιστα, μία φορά του είχα δανείσει το αυτοκίνητο μου  για να μεταφέρει έναν καναπέ»

Οι κάτοικοι της περιοχής, δηλώνουν σοκαρισμένοι με την τραγική είδηση. Σύμφωνα με τους γείτονες φαίνονταν «ωραίοι άνθρωποι».

Από την Κοζάνη το θύμα της δολοφονίας
Η άτυχη γυναίκα είχε καταγωγή από τη Μεταμόρφωση Κοζάνης, ενώ τα τελευταία 3 χρόνια, ζούσε και εργαζόταν σε πόλη της Ολλανδίας. Πριν από χρόνια, διατηρούσε περίπτερο στο κέντρο της Κοζάνης.

Στην Ελλάδα ερχόταν για διακοπές. Σύμφωνα με πληροφορίες του newsIT.gr ήταν συγγενής υποψήφιου Δημάρχου Κοζάνης. Η άτυχη γυναίκα είχε χάσει τον πατέρα της ενώ η ηλικιωμένη μητέρα της ζει ακόμα στη Κοζάνη.

Ο αδερφός της βρίσκεται ήδη στην Ολλανδία μετά την είδηση της δολοφονίας της της 47χρονης για να ενημερωθεί και να παραλάβει τη σορό.

Ο σύντροφος της κατάγεται από τη Λάρισα. Αύριο, ο άνδρας που συνελήφθη, θα μεταφερθεί στο Arnhem. Κρατείται και για αυτό ο δικηγόρος του δε μπορεί να πει ακόμα τίποτα για την υπόθεση.

Την ίδια ώρα, οι ολλανδικές αρχές κάνουν έρευνες για τις συνθήκες του εγκλήματος.


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς