Αντιδήμαρχος Εορδαίας: Διαβούλευση για την μεταφορά της λαϊκής

Σε διαβούλευση, προκειμένου  να εξετασθεί  η δυνατότητα μεταφοράς  της λαϊκής αγοράς  σε άλλο χώρο στην Πτολεμαϊδα, αναμένεται να προχωρήσει  ο Δήμος Εορδαίας, σύμφωνα με δηλώσεις στην ΕΡΤ Κοζάνης, του αρμόδιου Αντιδημάρχου Γιώργου Χαϊτίδη.
Σε συνέντευξη του, ο κ. Χαϊτίδης απέκλεισε παλαιότερα σενάρια περί λειτουργίας δύο λαϊκών αγορών στην Πτολεμαϊδα, υπογραμμίζοντας  ότι  διερευνάται το ενδεχόμενο δημιουργίας μίας σκεπαστής -σύγχρονης αγοράς και για το λόγο αυτό εξετάζονται 2-3 σημεία στην Πόλη, στα οποία θα μπορούσαν να εξασφαλισθούν οι απαραίτητες προϋποθέσεις, για την εύρυθμη λειτουργία της. Ο κ. Χαϊτίδης ανέφερε ότι μέσα στο 2019 θα γίνουν εργασίες στον υπάρχοντα χώρο της λαϊκής αγοράς και στο πλαίσιο του σχεδιασμού που υπάρχει,  προβλέπεται η προσθήκη δύο ορόφων στο Πολύκεντρο- πάνω από την ΔΕΤΗΠ – 1800 τ.μ , στις οποίες θα συγκεντρωθούν και θα στεγασθούν οι διάσπαρτες υπηρεσίες του Δήμου Εορδαίας, στην Πτολεμαϊδα.

Σε  ότι αφορά τις έντονες διαμαρτυρίες  κατοίκων της περιοχής για την κυκλοφοριακή αταξία και  τα πολλαπλά προβλήματα που δημιουργούνται με τα διπλοπαρκαρισμένα οχήματα και την συμφόρηση την ημέρα της Τετάρτης που τελείται η λαϊκή αγορά στην Πτολεμαϊδα, ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Εορδαίας ομολόγησε ότι «πρόκειται για ένα σοβαρό θέμα» , προσθέτοντας ότι «δυστυχώς έχει πολύ λίγα άτομα η δημοτική αστυνομία και ζητείται και η συνδρομή της τροχαίας, για να γίνονται οι απαραίτητοι έλεγχοι και να αντιμετωπιστεί η κατάσταση»

ΕΡΤ ΚΟΖΑΝΗΣ- Σύνταξη: Αντώνης Μαυρίδης

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

Ο Στάθης Στιβακτάκης έχει μπλεξίματα με τον νόμο – Κατηγορείται για επίθεση (Φώτο)