ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Τα αποτελέσματα των σημερινών αγώνων της 9ης αγωνιστικής της Α' κατηγορίας ΕΠΣ Καστοριάς

Ακλόνητη στην κορυφή η «Αστραπή» Μεσ/μίας, πέρασε… αέρα και από τα αήττητα - εντός έδρας - Γραμμοχώρια (0-3)

Κάτω από δριμύ ψύχος και με 24 γολ, χωρίς ισόπαλο αποτέλεσμα ολοκληρώθηκε η 9η αγωνιστική για το πρωτάθλημα ''pizza & bar food «Η ΠΑΠΙΑ» Α’ κατηγορίας.

Το αήττητό της για 9η αγωνιστική διατήρησε η «Αστραπής» Μεσοποταμίας μετά και τη νέα νίκη που πέτυχε αυτή τη φορά στο γήπεδο των Μανιάκων επί των Γραμμοχωρίων με σκορ 1-3 και εξακολουθεί να οδηγεί την κούρσα του πρωταθλήματος με 22 βαθμούς .

Οι «κιτρινόμαυροι» σαφώς ανώτεροι επικράτησαν πιο εύκολα απ’ ότι ίσως περίμεναν, υποχρεώνοντας τους γηπεδούχους στην πρώτη εντός έδρας ήττα στο φετινό πρωτάθλημα.

Σταθερά στην 2η θέση με 19 βαθμούς παρέμεινε και ο Παναργειακός που πέρασε και αυτός νικηφόρα από το αήττητο στην έδρα του Μαυροχώρι, επικρατώντας δύσκολα του μαχητικού Γράμμου με σκορ 0-2, σημειώνοντας την 10η νίκη σε σύνολο 18 αγώνων στα μεταξύ τους παιχνίδια.

Με «σύμμαχο» την παράδοση ο Ηρακλής Πολυκάρπης σημειώνοντας από τρία γκολ σε κάθε  ημίχρονο υπέταξε με το ευρύ σκορ 6-0 την «Δόξα» Αμπελοκήπων, διπλασιάζοντας τις εντός έδρας νίκες του, ενώ με το ίδιο σκορ επικράτησε και η Ομόνοια Βογατσικού επί του Κρόνου, διατηρώντας το απόλυτο εντός έδρας (4 στα 4), επιστρέφοντας, ταυτόχρονα στις νικηφόρες εμφανίσεις.

Την 2η νίκη εντός έδρας πανηγύρισε ο Νταηλάκης που επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Δόξας Κορησού, σημειώνοντας την 15η νίκη του σε 29 αναμετρήσεις του, διατηρώντας, παράλληλα την θετική παράδοση τω τελευταίων ετών.

Νέα νίκη (τρίτη συνεχόμενη) και μάλιστα με ανατροπή πέτυχε η ΑΕ Βιτσίου, σπάζοντας και την αρνητική παράδοση που είχε από το 2006 στην Πεντάβρυσο. Οι φιλοξενούμενοι αν και βρέθηκαν πίσω στο σκορ από το 43’ κατάφεραν με δύο γκολ στην επανάληψη να κάνουν την ανατροπή και να πάρουν μία ακόμη σημαντική νίκη διευρύνοντας το σερί των νικηφόρων εμφανίσεών τους.

Tα αποτελέσματα


http://www.sentranews.gr

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς