Κατάληψη υπέρ πατρίδος – Απάντηση των μαθητών στον Τσίπρα: «Αγωνιζόμαστε για τον Π. Μελά» – «Είμαστε χιλιάδες, θα πάρουμε πίσω ότι ξεπουλήσατε»

Tα Ελληνόπουλα γυρίζουν την πλάτη στους εθνομηδενιστές και κάνουν καταλήψεις υπέρ πατρίδος. Είναι κάτι που έχει συνταράξει την Κυβέρνηση αλλά και κάποια κόμματα, καθώς βλέπουν πως… χάνουν πελατεία!

«Καμπάνια» για καταλήψεις εναντίον της Συμφωνίας των Πρεσπών έχει ξεκινήσει τις τελευταίες ημέρες σε σχολεία της Βόρειας Ελλάδας, μέσω των social media.

Οι διοργανωτές απευθύνουν κάλεσμα μέσω Facebook αλλά και μηνυμάτων στο κινητό στους μαθητές, να κάνουν κατάληψη στα σχολεία τους για τα εθνικά θέματα. Σε επίσημη αντίδρασή του, ο υπουργός Παιδείας, Κώστας Γαβρόγλου, απηύθυνε έκκληση στα μαθητικά συμβούλια, τους εκπαιδευτικούς και τους συλλόγους γονέων «να απομονώσουν τις φασιστικές κραυγές».

«Το τελευταίο διάστημα παρατηρείται μια συντεταγμένη προσπάθεια φασιστικών ομάδων μέσα στα σχολεία. Συγκεκριμένα είδαμε καταλήψεις σχολείων με εθνικιστικά και φασιστικά συνθήματα, πορείες μαθητών σε πόλεις της Β. Ελλάδας, ακόμα και στοχοποίηση μαθητών και εκπαιδευτικών από φασίστες. Καταγγέλλουμε και στεκόμαστε απέναντι σε κάθε τέτοια προσπάθεια που σπέρνει το δηλητήριο του φασισμού και του ναζισμού στα σχολεία μας» τονίζει η Πρωτοβουλία των μαθητών... Διαβάστε τη συνέχεια εδώ

Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

Πουταχίδου Όλγα Υποψήφια Περιφερειακοί Σύμβουλος της ΠΕ Κοζάνης με τον Γιώργο Κασαπίδη