Ελένη Θεοχάρους: “Κινδυνεύουμε να χάσουμε την ταυτότητα μας και οι εχθροί παραμονεύουν”


Η Πρόεδρος της Αλληλεγγύης και Κύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους μίλησε στο OTAVOICE για τους κινδύνους που απειλούν την Ελλάδα και τους εχθρούς της που παραμονεύουν.  

Η Ελένη Θεοχάρους ταξίδεψε πρόσφατα στη Βόρεια Ήπειρο για να παραστεί στην κηδεία του αγρίως δολοφονηθέντος από τις αλβανικές Αρχές, Κωνσταντίνου Κατσίφα, ανήμερα της Εθνικής Επετείου του «ΌΧΙ». Η Θεοχάρους τόνισε μάλιστα πριν την αναχώρηση της από την Κύπρο ότι είναι χρέος κάθε πολίτη να συμπαρίσταται στη διωκόμενη ελληνική μειονότητα της Βορείου Ηπείρου, η οποία υφίσταται τα πάνδεινα από το διεφθαρμένο καθεστώς του Έντι Ράμα.

 Η κλιμάκωση των προκλήσεων από μέρους της Αλβανίας όμως συνεχίστηκε και μετά την κηδεία του Κωνσταντίνου Κατσίφα, με τον πρωθυπουργό της γείτονος, Έντι Ράμα, να μην σταματά να παραληρεί. Κατόπιν αποφάσεως του υπουργείου Εξωτερικών, κηρύχθηκε ανεπιθύμητη η κύπρια ευρωβουλευτής Ελένη Θεοχάρους, μαζί με άλλα 51 πρόσωπα. Η Ελένη Θεοχάρους ήταν από την πρώτη στιγμή κοντά στην οικογένεια του Κωνσταντίνου Κατσίφα και είδε και από κοντά το κλίμα τρομοκρατίας που υφίστανται οι Βορειοηπειρώτες και όπως ανέφερε μάλιστα «δεν θα σιωπήσω ποτέ!».



Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Τροχαίο ατύχημα στο Καλοχώρι (Φωτό)

Κείμενο – Παρέμβαση του Στρατηγού Φράγκου :Η Ελλάδα ως Στρατηγικός Εταίρος στην Ανατολική Μεσόγειο

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Χριστουγεννιάτικη Εκδήλωση των μαθητών των ΚΔΑΠ "Morfosi" (Φώτο - Βίντεο)

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Ιωάννα Κοτοπούλου: «Με θέληση και πίστη μπορούμε να κάνουμε τα πάντα στη ζωή μας» (Φώτο - Βίντεο)

ΣΥΓΚΛΟΝΙΖΟΥΝ! Οι άνθρωποι που έμειναν πίσω στο χωριό (Φώτο)