Έλληνες τεχνικοί παρουσίασαν πλήρως ηλεκτρικό αυτοκίνητο (βίντεο)

Η Ελλάδα δεν συγκαταλέγεται στις χώρες που καινοτομούν και πρωτοπορούν στον χώρο της ηλεκτροκίνησης και των αυτόνομων συστημάτων. Παρ’όλ’αυτά, πριν από μερικές ημέρες η κυβέρνηση κατέθεσε ένα σχέδιο μετάβασης στα ηλεκτρικά οχήματα, σε βάθος δεκαετίας (τουλάχιστον).

Εν ολίγοις, φαίνεται πως η χώρα μας εισέρχεται, αργά αλλά σταθερά, στην νέα γενιά της αυτοκινητοβιομηχανίας. Όμως, πολλοί είναι εκείνοι οι Έλληνες που ήδη διαβάζουν, ενημερώνονται και ασχολούνται με τα νέα του χώρου της ηλεκτρικής / αυτόνομης οδήγησης. Μάλιστα, μια παρέα τεχνικών από την Χρυσαυγή του Λαγκαδά στην Θεσσαλονίκη κατάφερε να συναρμολογήσει ένα πλήρως ηλεκτρικό μοντέλο, προκαλώντας ντελίριο ενθουσιασμού στους φίλους της αυτοκίνησης από όλη την Ελλάδα. Θέλοντας να πραγματοποιήσουν το όνειρο τους, οι μηχανικοί έφτασαν στην υλοποίηση ενός ηλεκτρικού οχήματος.

Συγκεκριμένα, το αυτοκίνητο που… υπέστη την τεράστια αλλαγή είναι ένα Mazda RX-8 του 2008. Οι τεχνικοί προχώρησαν σε πολλές και δύσκολες τροποποιήσεις, αφαιρώντας κάποια κομμάτια του κινητήρα και προσθέτοντας όλα τα απαραίτητα...Διαβάστε τη συνέχεια εδώ


Αν βρήκατε ενδιαφέρον αυτό που είδατε, τότε κοινοποιήστε το και σε φίλους, μπορεί και σε αυτούς να είναι χρήσιμο!

Σχόλια

Διαβάστε επίσης

Ενίσχυση πολύ μικρών, μικρών και μεσαίων επιχειρήσεων για την υλοποίηση επενδυτικών σχεδίων

Πρόστιμα με βάση εισοδηματικά κριτήρια στον νέο ΚΟΚ

ΚΑΣΤΟΡΙΑ - Το παιδικό θέατρο Λάρισας αυρίο στην ΕΔΗΚΑ Καστοριάς